Δυστυχώς η κατάσταση δεν διορθώνεται στο Β’ Κοιμητήριο Αγίου Λαζάρου τού Δήμου Κατερίνης με τά ελληνικά δεδομένα!

«Βροχή» οι καταγγελίες στην Pieria.tv!

Τόσο οι εργολάβοι που κατασκευάζουν μάρμαρα σε τάφους όσο και οι συγγενείς των αποθανόντων με τά στεφάνια και άλλα σκουπίδια, γίνονται αιτία να καταντήσει το Κοιμητήριο ένας απέραντος σκουπιδότοπος.

Ότι περισσεύει -ώς συνήθως- από τις εργασίες των εργολάβων αλλά και αποξηραμένα στεφάνια και άλλα άχρηστα πλέον αντικείμενα, τα πετούν στο συγκεκριμένο σημείο τού Κοιμητηρίου με συνέπεια την συσσώρευση των μπάζων και σκουπιδιών που καταλήγει σε αυτή την εικόνα τού φωτορεπορτάζ.

Σε ρεπορτάζ μου για το ίδιο θέμα, στις 7 Ιανουαρίου 2018, επί δημαρχίας Σάββα Χιονίδη (τώρα βουλευτής Πιερίας ΝΔ), όπου η κατάσταση ήταν το ίδιο αποκρουστική (δείτε ΕΔΩ), ευδόκησε ο δήμαρχος να αποκαταστήσει τον σκουπιδότοπο μετά το ρεπορτάζ μου και έστειλε το συνεργείο καθαρισμού και μάζεψε τα μπάζα ενώ τοποθέτησε και μεγάλα Bins για να πετούν εκεί τά άχρηστα οι επισκέπτες (δείτε ΕΔΩ).

Για κάποιο όμως λόγω, αυτά τά Bins δεν υπάρχουν πλέον εκεί με αποτέλεσμα κάθε σκουπίδι να είναι πεταμένο κάτω.

Υπενθυμίζω τις τότε δηλώσεις τού Γιώργου Κυριακίδη όπου ώς αντιπολίτευση και δημοτικός σύμβουλος τού Δήμου Κατερίνης, σε ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ στις 11-4-2018 ρωτούσε τον τότε δήμαρχο Σάββα Χιονίδη μεταξύ άλλων και τά εξής: «Τους τελευταίους μήνες ήμαστε όλοι μάρτυρες της απίστευτης κατάστασης που επικρατεί στο Β’ Κοιμητήριο (Αγ. Λαζάρου) της πόλης μας… Σκουπίδια πεταμένα παντού, παρατημένες οι εγκαταστάσεις και…» (δείτε ΕΔΩ).

Δείτε και ακούστε το βίντεο….

Δείτε και διαβάστε περισσότερα εδώ ….