Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

( Φώτο και Βίντεο ). Κίνηση Πολιτών, Δημοτική Ενότητα Αιγινίου : Τώρα τι κάνουμε ;…

Ολόκληρη η συνάντηση σε βίντεο

Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση της Κίνησης Πολιτών σε μια προσπάθεια να ενεργοποιηθούν οι συνδημότες Αιγινίου και να διαμορφώσουν ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο. Μετά από μια μισή ώρα διαβουλεύσεις αποφασίστηκε να αφήσουν περιθώριο μέχρι το τέλος του μήνα σε όσους το επιθυμούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ως Υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι…. Κάποια ονόματα γράφτηκαν ήδη στην λίστα, αλλά ελπίζουν να συμπληρωθεί με ονόματα νέων ανθρώπων….

Ο Δ. Ζαφείρης, Υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, δήλωσε ότι έχει την καλή διάθεση να στηρίξει την προσπάθεια αυτήν και επιβεβαίωσε ότι δεν θα κατεβάσει Υποψήφιους Τοπικούς Συμβούλους. Τόνισε επίσης ότι για να είναι πετυχημένη η προσπάθεια αυτήν θα πρέπει να στοχεύουν όλοι την πλειοψηφία στις εκλογές αλλιώς κινδυνεύουν να ελέγχονται πάλι από άλλα παραταξιακά συμβούλια.

Ο Μιχάλης Κιοσσές και ο Νίκος Γκορίδης επέμεναν στην ανάγκη να ενημερωθεί ο κόσμος καλύτερα είτε με αφίσες είτε μέσω Ίντερνετ.

Ο Άρης Αγγέλου τους παρότρυνε να συντάξουν μια διακήρυξη, να βγουν στην κοινωνία και να ξεκινήσουν τον προεκλογικό αγώνα εφόσον έχουν ήδη τον πυρήνα έτοιμο….

Αξίζει να δείτε τα βίντεο για να διαμορφώσετε μια ολοκληρωμένη άποψη.

Ιζαμπέλ Δέδε

Share this post