email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Χοιρινές μπριζόλες με μανιτάρια

διαφήμιση

Χοιρινές μπριζόλες

Υλικά:
4 χοιρινές μπριζόλες (χωρίς το κόκαλο)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 κιλό φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 συσκευασία σάλτσα μανιταριών
Αλάτι, πιπέρι
Μία πρέζα σκόνη σκόρδου

Εκτέλεση
Βήμα 1
Αλατοπιρερώστε τις μπριζόλες και από τις δύο πλευρές.
Βήμα 2
Κάντε το ίδιο και με τη σκόνη σκόρδου.
Βήμα 3
Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρετε τις μπριζόλες σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
Βήμα 4
Προσθέστε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια και συνεχίστε το σοτάρισμα για ακόμη 1 λεπτό.


Βήμα 5
Ρίξτε τη σάλτσα μανιταριών, σκεπάστε και χαμηλώστε τη θερμοκρασία.
Βήμα 6
Σιγομαγειρέψτε για 20- 30 λεπτά.

πηγη

Ειδήσεις σε ετικέτες

Τελευταία Άρθρα

Σχετικά άρθρα

Τυρόπιτα σουφλέ
Συνταγές - Γλυκά
Τυρόπιτα σουφλέ

Τυρόπιτα Υλικά:500 γρ. φύλλο κρούστας500 γρ. φέτα300 γρ γραβιέρα3 αβγά250

Συνταγές - Γλυκά
Μύδια σαγανάκι

Μύδια Υλικά: 15-20 μύδια 1/3 φλυτζάνι λάδι 1 μικρό κρεμμύδι

Συνταγές - Γλυκά
Σαλιγκάρια στιφάδο

Σαλιγκάρια Υλικά Συνταγής: 1 κιλό σαλιγκάρια καθαρισμένα (σύμφωνα με τις

Συνταγές - Γλυκά
Μύδια με πιλάφι

Μύδια με πιλάφι Υλικά Συνταγής: 4-5 κ.σ ελαιόλαδο 1 μεγάλο