Τον τελευταίο καιρό σε Δημόσιους χώρους όλο και περισσότερο συζητιέται, ακούγεται και αναπαράγεται από αυλοκόλακες ότι, οι υπάλληλοι του Δήμου δεν συνεργάζονται με την νέα Διοίκηση με αποτέλεσμα όλοι μαζί πήρανε τις άδειες για να μην μπορεί ο Δήμος να λειτουργήσει.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας σας δηλώνω υπεύθυνα ως Προεδρος των εργαζομένων ότι όλα αυτά που λέγονται και ακούγονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Οι υπάλληλοι του Δήμου Πύδνας Κολινδρού πήρανε τις κανονικές τους άδειες ύστερα από το με ημερομηνία έγγραφο ΔΥ/22-10-2019 της Διοίκησης που παρότρυνε τους υπαλλήλους να τακτοποιήσουν τις άδειές τους.
Επομένως οι άδειες χορηγήθηκαν αναγκαστικά με εντολή της Διοίκησης και με την εποπτεία Αντιδημάρχων και Προϊσταμένων.
Οι δε υπάλληλοι του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού έχουν αποδείξει επί σειρά ετών ότι συνεργάζονται με όλες τις Διοικήσεις του Δήμου και υπηρετούν με νομιμότητα και επάξια τα συμφέροντα του Δήμου.
Όσο για τους αποτυχημένους γυρολόγους, συκοφάντες αυλοκόλακες που μπαινοβγαίνουν στο Δημαρχείο ελπίζοντας για μια θέση εξουσίας καλά θα κάνει η Διοίκηση να τους απομονώσει και να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη της στους εργαζόμενους για το καλό όλων μας.

Ο Πρόεδρος Δημοτικών υπαλλήλων Ν. Πιερίας
ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ