Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε

Ήρθε η σειρά του Μακρυγιάλου φαίνεται !

Από σήμερα Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης των δρόμων στον Μακρύγιαλο.

Το σχέδιο του εργολάβου που ανέλαβε το έργο αυτό είναι να γίνουν εργασίες προετοιμασίας όπου υπάρχουν μεγάλες τρύπες, έπειτα να έρθει το φορτηγό με την πίσσα για να κλείσουν τρύπες και λακκούβες σε όλο το χωριό.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές το συνεργείο θα παραμείνει στον Μακρύγιαλο μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο ( εκτός απρόοπτου όπως πάντα ).

Ο Πάρης Αναστασιάδης , ως Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Μακρυγιάλου, επιβλέπει τις εργασίες ώστε έτσι να μην παραβλεφθεί καμία τρύπα.

Τα νέα ήδη κυκλοφόρησαν στο χωριό και πολλοί κάτοικοι εξέφρασαν την ευχαρίστηση τους. Η αλήθεια είναι ότι οι δρόμοι στον Μακρύγιαλο έχουν καταντήσει επικίνδυνοι και οι οδηγοί πρέπει να δείξουν ιδιαίτερες δεξιότητες για να αποφεύγουν τις λακκούβες.

Η τουριστική σαιζόν αρχίζει σε λίγο και θα πρέπει ο Μακρύγιαλος να δείξει το καλύτερο πρόσωπο του για να προσελκύσει τουρίστες με σκοπό όχι μόνο να επισκεφτούν το χωριό για μια μέρα αλλά να κλείσουν και δωμάτιο για να απολαύσουν την θάλασσα και την παραλία..

Ας ελπίσουμε ότι η επόμενη δράση της Τοπικής Αρχής και Δημοτικής Αρχής θα είναι η διαμόρφωση της παραλίας …

Εξάλλου με λίγα χρήματα πολλά μπορεί να γίνουν φέτος : με μπογιές σε χαρούμενα χρώματα για να βαφτούν οι κολόνες φωτισμού, τα παγκάκια και η βαρκούλα η παραλία θα αλλάξει αμέσως όψη !

Οι επαγγελματίες της παραλίας Μακρυγιάλου περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη της σαιζόν για να βγάλουν το προς το ζην και να είναι εντάξει με τις φορολογικές υποχρεώσεις, όπως , Πχ, τα Δημοτικά Τέλη !!

Ας ξοδέψει ο Δήμος λίγα χρήματα σε μπογιές : μόνο όφελος θα έχει !