email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Αιγινιακός : Γιώργος Ντάμιτσιος ” έμειναν τρείς τελικοί “

διαφήμιση

Αιγινιακός : Γιώργος Ντάμιτσιος ” έμειναν τρείς τελικοί “

Του Γιώργου Καρανικόλα

Τρείς στροφές πρίν τελειώσουν τα πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ ΠΙΕΡΊΑΣ ο Αιγινιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη των υψηλών στόχων του για την άνοδο του στη Γ ‘εθνική κατηγορία .

Ο τεχνικός της ομάδας της Βόρειας Πιερίας Γιώργος Ντάμτσιος μας μίλησε για τον Αιγινιακό, ενόψει της συνέχειας … τόσο για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΠΑΕ Ποντίων 2012 Κατερίνης, όσο και των  υποχρεώσεων του, που ακολουθούν : 

” Βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και είμαι αισιόδοξος ότι οι ποδοσφαιριστές μου θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο και πάθος, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής στο ” Γιάνννης Παραλυκίδης ” με τους Πόντιους Κατερίνης . 

Το μάτς κρύβει παγίδες και  χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί ο αντίπαλος είναι μια αξιολόγη νεανική ομάδα, που δεν έχει το άγχος των βαθμών .

Στην κρίσιμη καμπή, που διανύουμε δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, γι’αυτό εφιστώ την προσοχή στα παιδιά, προκειμένου να φτάσουμε στην νίκη , άλλωστε απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι τρείς νίκες στις εναπομείναντες αναμετρήσεις, ώστε να στεφθούμε Πρωταθλητές .

Μετά υπάρχουν δύο συναντήσεις εξίσου δύσκολες και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για ισάριθμες νίκες, ώστε να πετύχουμε τον πολυπόθητο σκοπό, που έχουμε θέσει από την αρχή της περιόδου .

Πρός το παρόν η σκέψη και το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα, τα μπαράζ ανόδου με τις πρωταθλήτριες ομάδες των άλλων Ενώσεων για τη Γ’ εθνική κατηγορία θα μας απασχολήσουν με το … καλό αργότερα .

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την ανεπανάληπτη συμπαράσταση τους, έως τώρα και τους καλώ να μας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στη συνέχεια . 

Να είναι σίγουροι ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους και της μεγάλης ιστορίας του Αιγινιακού : .

Στη φωτό ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Αργυρόπουλος (δεξιά ), με τον Προπονητή Γιώργο Ντάμτσιο .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ