email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Αιγινιακός: “Μπορα” …Ήταν και Πέρασε

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα 

“Ποδαρικό με το … αριστερό έκανε ο Αιγινιακός στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, αφού δεν μπόρεσε να κάμψει τη σθεναρή αντίσταση του Ερμή Εξοχής, με τον οποίο ήρθε ισόπαλος χωρίς τέρματα .

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου παρότι παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου, είχε τις προϋποθέσεις να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ και να πάρει το τρίποντο, όμως δεν εκμεταλευτηκε τις ευκαιρίες, που δημιούργησε .

Γεγονός πάντως είναι ότι η δυσμενή παράδοση, που θέλει την ομάδα του Αιγινίου,τις περισσότερες φορές να μη κερδίζει στην πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεων της, όταν στο αντίστοιχο χρονικό σημείο λειτουργεί η μεγάλη εμποροπάνηγυρη Αιγινίου συνεχίστηκε .

Οι άνθρωποι του Αιγινιακού αφήνουν πίσω αυτό το ανεπιτυχές αποτέλεσμα  το οποίο θεωρούν κακή παρένθεση και κοιτάζουν μπροστά, καθώς η σεζόν μόλις άρχισε και υπάρχει μακρύς δρόμος μέχρι το τέλος .

Σχετικές είναι και οι δηλώσεις του προπονητή Γιώργου Ντάμτσιου : “Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκη τη νέα χρονιά, αλλά δεν τα καταφέραμε .

Σύμφωνα με την αγωνιστική μας παρουσία απέναντι σε μια ομάδα, που έπαιξε πολύ κλειστά πιστεύω ότι δικαιούμασταν τους τρείς βαθμούς, αλλά σε αρκετές  περιπτώσεις η τύχη μας γύρισε την πλάτη και οδηγηθήκαμε άδικα στο λευκό αποτέλεσμα .

Στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν, πρέπει να βλέπουμε τη συνέχεια γιατί το πρωτάθλημα είναι δύσκολο,  ανταγωνιστικό και κρύβει πολλές παγίδες  .

Είμαι πεπεισμένος ότι άμεσα θα φτάσουμε στο επιθυμητό γνωστό σημείο την απόδοση μας και θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες” .

Στη φωτό : Ο τεχνικός του Αιγινιακού Γιώργος Ντάμτσιος με τον γκουρού της δημοσιογραφίας Σάββα Αχλατλή 

( αριστερά ) στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ