email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Αιγινιακός: Νέο” χτύπημα” πήρε τον Βασίλη Κατσαρά

διαφήμιση

Αιγινιακός: Νέο” χτύπημα” πήρε τον Βασίλη Κατσαρά

Του Γιώργου Καρανικόλα

Συνεχίζοντας το μεταγραφικό 

  ” κρεσέντο ” του  ο Αιγινιακός απέκτησε χθές τον 28χρόνο έμπειρο επιθετικό Βασίλη Κατσάρα που , 

 πέρυσι αγωνιζόταν στον Βατανιακό . 

Ο έμπειρος στράικερ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε πλήθος ομάδων της Πιερίας , έχοντας μεγάλη

 ” ποδοσφαιρική διαδρομή ” όπως : ΑΕ Ποντίων Κατερίνης , Ελπίδα Ανδρομάχης , Εθνικός Κατερίνης , ΓΑΣ ΣΒΟΡΏΝΟΥ , ΑΕ Περίστασης , Θερμαϊκός Κορινού , Εθνικός Νέου Κεραμιδίου . Και διακρίνεται κυρίως , για την ικανότητα του στο σκοράρισμα .

Κατά την περσινή χρονιά με τα χρώματα του Βατανιακού αναδείχθηκε 3ος τρίτος στον πίνακα των σκόρερς της Α ‘ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πετυχαίνοντας 23 γκόλ . Η ομάδα του Αιγινίου έκανε ” μάτ ” με τη απόκτηση του, αφού  ο Κατσάρας αναμένεται ν’ αποτελέσει την ” αιχμή …. του

” δόρατος ”  ,  τη ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αγωνιζόμενος κεντρικά η πλάγια στην  επίθεση των Αιγινιωτών . Χθές ο Ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία του Δημοτικού Γηπέδου Αιγινίου ” Γιάννης Παραλυκίδης ” . Και αφού γνωρίστηκε με τον προπονητή Γιώργο Ντάμτσιο ,  εντάχθηκε και τυπικά στον Αιγινιώτικο σύλλογο 

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού καλοσωρίζει στην ομάδα μας τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Κατσάρα . και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Για το Δ.Σ.του Αιγινιακού

Ο γενικός γραμματέας

Γιώργος Καρανικόλας

Να δούμε τι δήλωσε ο νεαποκτηθείς άσσος Βασίλης Κατσάρας μετά την έλευση του στον Αιγίνιο : ” Οι υψηλοί στόχοι της νέας μου ομάδας , συμβαδίζουν με τους δικούς μου , γι’αυτό επέλεξα  τον Αιγινιακό . 

Ήρθα σε μια ομάδα με τεράστια ιστορία , που λειτουργεί υποδειγματικά για ερασιτεχνικό σωματείο . Και είμαι σίγουρος ότι με πολλή δουλειά θα πετύχουμε τον σκοπό μας στη καινούργια σεζόν ” 

Στις φωτό : 

1) : Ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Αργυρόπουλος ( δεξιά ) , καλοσωρίζει τον νεοφερμένο στο Αιγίνιο Ποδοσφαιριστή Βασίλη Κατσάρα.

2) : Ο Βασίλης Κατσάρας ( αριστερά) , υπογράφει δελτίο στον Αιγινιακό παρουσία του Αντιπροέδρου του Δ.Σ.

Δημήτρη Αργυρόπουλου .

Img 20220711 162810
Αιγινιακός: Νέο" Χτύπημα" Πήρε Τον Βασίλη Κατσαρά 2

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ