email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Δήμος Κατερίνης: Ασφαλτοστρώσεις και βελτίωση δημοτικών υποδομών

διαφήμιση

Ασφαλτοστρώσεις

Αντιδημαρχία Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας Δήμου Κατερίνης
Ασφαλτοστρώσεις και βελτίωση δημοτικών υποδομών

Παρεμβάσεις αποκατάστασης οδοστρώματος και ασφαλτοστρώσεις σε οδούς που έχουν διανοιχθεί πραγματοποιούνται από την αντιδημαρχία Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας Δήμου Κατερίνης, καθώς και από τη ΔΕΥΑΚ, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη βελτίωση των δημοτικών υποδομών και της ασφαλούς κίνησης πεζών και οχημάτων.

Αρχικά ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση επί της οδού Βασιλέως Ηρακλείου η οποία δόθηκε στην κυκλοφορία, ενώ σε εξέλιξη είναι αντίστοιχες εργασίες σε πρόσφατα διανοιχθέντες οδούς όπως στην οδό Ν. Καζαντζάκη στην περιοχή του Τιμίου Σταυρού Κατερίνης.

Παράλληλα, εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος πραγματοποιούνται σε παράδρομο στην περιοχή του Βροντινού, σε δημοτική οδό πέριξ του κοιμητηρίου της Περίστασης, καθώς και τμήματα δρόμου στην περιοχή του 3ου Γυμνασίου.

«Νέα αυλή» στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης
Μια διαφορετική εικόνα του σχολείου τους θα αντικρίσουν οι μαθητές του 14ου Δημοτικού Σχολείου στο κέντρο της Κατερίνης, με την επιστροφή τους από τις διακοπές. Ο Δήμος Κατερίνης, αξιοποιώντας την περίοδο των διακοπών, προχώρησε σε εκτεταμένη παρέμβαση στον αύλειο χώρο του σχολείου, ο οποίος ασφαλτοστρώθηκε εξ ολοκλήρου, παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Η ασφαλτόστρωση της αυλής, αποτέλεσε πάγιο αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Η βελτίωση της καθημερινότητας, των σχολικών υποδομών, καθώς και η ασφαλής κίνηση πεζών και οχημάτων, αποτελεί προτεραιότητα για το Δήμο, δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

«Οι καλές καιρικές συνθήκες, μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε σε σειρά παρεμβάσεων σε δρόμους και δημοτικές υποδομές, βελτιώνοντας την εικόνα της πόλης και την καθημερινότητα των δημοτών», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας Γιώργος Κυριακίδης. «Οι παρεμβάσεις που υλοποιούμε γίνονται με βάση τον προγραμματισμό που έχει καταρτίσει ο Δήμος Κατερίνης», συμπλήρωσε ο κ. Κυριακίδης.

Screenshot 4

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα