email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Εξαπάτησαν ηλικιωμένη και της απέσπασαν 10.000 ευρώ και 80 λίρες

διαφήμιση

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης σε βάρος 86χρονης, που σημειώθηκε… στην Κοζάνη.

Η ηλικιωμένη είχε τότε καταγγείλει πως ένας άγνωστος, υποστήριζε πως συγγενικό της πρόσωπο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, στο οποίο παρέσυρε και σκότωσε πεζό άτομο. 

Με αυτό τον τρόπο, κατάφερε να της αποσπάσει 80 χρυσές λίρες Αγγλίας, χρηματικής αξίας περίπου 32.000 ευρώ, 10.000 ευρώ και μία χρυσή αλυσίδα, αξίας 100 ευρώ.

Οι Αρχές έπειτα από την αξιοποίηση των στοιχείων που έδωσε η 86χρονη και έρευνα, κατέληξαν σε έναν 42χρονο αλλοδαπό. Σε βάρος του, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη, η οποία θα υποβληθεί στoν Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

πηγη

Ειδήσεις σε ετικέτες

Χιλιάδες πολίτες στην Κατερίνη τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών – Συγκλονιστικές ομιλίες από τη μητέρα, τον αδελφό και τον σύζυγο της Αθήνας. (Βίντεο)

Σχετικά άρθρα

My Agile Privacy

This site uses technical and profiling cookies. 

You can accept, reject, or customize the cookies by clicking the desired buttons. 

By closing this notice, you will continue without accepting.