email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Επιμελητήριο Πιερίας-ΣΕΒΕ : Ένας πρωτοποριακός οδηγός εξωστρέφειας στη διάθεση των επιχειρήσεων (βίντεο)

διαφήμιση

Ένας πολύτιμος οδηγός εξωστρέφειας με τα βασικά βήματα που απαιτείται να ακολουθήσουν οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να εξάγουν τα προϊόντα τους εκδόθηκε με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Ελλάδος.
Το πρωί της Τετάρτης, την έκδοση παρουσίασαν από κοινού ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ Γιώργος Κωνσταντόπουλος. Στη συνέντευξη Τύπου συμμετείχε και ο εκτελεστικός διευθυντής του ΣΕΒΕ Παναγιώτης Χασάπης.

Img 9627 Scaled 1

“Είναι ένα εγχειρίδιο εξαγωγών που απευθύνεται κυρίως στις ΜΜΕ οι οποίες έχουν και την περισσότερη ανάγκη” σημείωσε ο προεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας . «Ευχαριστώ δημόσια τον κ. Κωνσταντοπουλο που ανταποκρίθηκε άμεσα και αγκάλιασε την προσπάθεια μας. Οι επιχειρήσεις μπορούν να πληροφορηθούν όσα απαιτούνται βήμα προς βήμα για να εξάγουν τα προϊόντα τους» τόνισε ο κ. Χατζηχριστοδούλου.

Img 9629 Scaled 1

Κωνσταντόπουλος: « Επιτακτική η ανάγκη να μπουν οι ΜΜΕ στο κάδρο της εξωστρέφειας. Ο ΣΕΒΕ παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις. Γι αυτό χρειάζονται συνέργειες. Ο Ηλιας Χατζηχριστοδούλου έκανε μια ιστορική κίνηση παίρνοντας την πρωτοβουλία εκ μέρους όλων των επιμελητηρίων για τη συγκεκριμένη έκδοση. Πρόκειται για λεπτομέρειες και μικρά μυστικά που μπορούν να γίνουν κτήμα όλων των επιχειρήσεων που θέλουν να εξάγουν» ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ.

Ηλία Χατζηχριστοδούλου: “Επτά πολύτιμα βήματα στο δρόμο προς την εξωστρέφεια”

Γιώργος Κωνσταντόπουλος: “Επιτακτική η ανάγκη να μπουν οι ΜΜΕ στο κάδρο της εξωστρέφειας”.

πηγη:olympusmera.gr

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα