email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Επιστροφή του Γιώργου Κύρου στον Αιγινιακό

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Ο 30χρόνος έμπειρος γκολκίπερ Γιώργος Κύρου ανήκει από χθές και επίσημα στον Αιγινιακό. 

Ο ικανότατος πορτιέρε μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Αλεξάνδρεια επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, αφού πέρυσι με τα χρώματα της ομάδας του Αιγινίου είχε μια επιτυχημένη γεμάτη χρονιά .

Αναμφίβολα ο Κύρου θα θωρακίσει εκ νέου τα γκόλ – πόστ του συγκροτήματος της Βόρειας Πιερίας και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια στο δρόμο για την κατάκτηση της ανόδου πρός την Γ’ εθνική κατηγορία, συγκροτώντας παράλληλα ένα ισχυρό τίμ τερματοφύλακων .

Να υπενθυμίζουμε ότι ο Κύρου στο παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε 

Νίκη Αγκαθιάς, Δόξα Μακροχωρίου, Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας, Ερμιονίδα, Αστέρα Τριποτάμου .

Ο νεαποκτηθείς τερματοφύλακας προπονήθηκε σήμερα κανονικά στο Αιγίνιο και τέθηκε στην διάθεση του Προπονητή Γιώργου Ντάμτσιου, για τον κυριακάτικο αγώνα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας σα Καταλωνια με τον τοπικό Αετό, αφού το δελτίο του εκδόθηκε .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κύρου τον καλοσωρίζει στην οικογένεια του και του εύχεται υγεία και επιτυχίες .

Να δούμε τι δήλωσε ο πολύπειρος γκολκίπερ Γιώργος Κύρου μετά την επανένταξη του στους κυανολεύκους:

“Επέστρεψα για να βοηθήσω να ολοκληρώσουμε αυτό, που χάσαμε πέρυσι στις λεπτομέρειες .

Γνωρίζω τις συνθήκες και τον επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας του Αιγινιακού, φυσικά την ποιότητα και την εμπειρία του ρόστερ, αν συνοπολογίσουμε την αξιοπιστία του Διοικητικού συμβουλίου και το αξιόλογο προπονητικό τίμ, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους υψηλούς στόχους μας”.

Στη φώτο ο Κώστας Φιρινίδης εκ μέρους της Διοίκησης του Αιγινιακού( δεξιά )  καλοσωρίζει τον Γιώργο Κύρου, στα γραφεία του συλλόγου .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ