email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

ΕΠΣ Πιερίας: Ευχαριστήριο

διαφήμιση

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς όλους όσοι συμμετείχαν με κάθε τρόπο, στην άρτια και επιτυχημένη -κατά γενική ομολογία- διεξαγωγή του 42ου τελικού Κυπέλλου.

Μια ποδοσφαιρική Εκδήλωση – Γιορτή του ποδοσφαίρου, με τα συναισθήματα, τις παραστάσεις και τις συγκινήσεις που το άθλημα “γεννά” και μπορεί να προσφέρει σε όλους όσοι παρευρίσκονται. 

Με κάθε ιδιότητα.
Ξεκινώντας από τις δύο φιναλίστ ομάδες, την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Πλαταμώνα και τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, τους ευχαριστούμε για την αγωνιστική εικόνα τους στο γήπεδο και το ήθος των αθλητών, των προπονητών και των παραγόντων τους, σε κάθε επίπεδο και με κάθε τρόπο, πριν κατά τη διάρκεια αλλά και με την ολοκλήρωση του τελικού. 

Ο 42ος τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, “περνά” στην ιστορία του Ποδοσφαίρου της Πιερίας, ώς μια άρτια οργανωμένη μαζική αθλητική εκδήλωση, αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς πολλών ανθρώπων και παραγόντων.

Ιδιαίτερη τιμή, η επίσκεψη του αρχηγού της Εθνικής του 2004 κ. Θοδωρή Ζαγοράκη, στο πρόσωπο του οποίου η ΕΠΣ Πιερίας τίμησε -εν όψει της συμπλήρωσης 20 χρόνων από τον άθλο της Πορτογαλίας- τόσο τον ίδιο για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και την Εθνική μας ομάδα που κατέκτησε το EURO.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση και το προσωπικό του Α’ ΔΑΚ για την φιλοξενία του τελικού, την ομολογουμένως εξαιρετική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου αλλά και όλων των χώρων του Σταδίου.
Το Γιατρό Αγώνος κο. Δημήτρη Παγωνίδη και την ομάδα των Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ.. 
Το δήμο Κατερίνης, της Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, την Αστυνομική Διεύθυνση και τη Διεύθυνση Πυροσβετικής.
Τους φιλάθλους όλης της Πιερίας, για την εντυπωσιακή συμμετοχή τους (περισσότεροι από 1.500) και την άψογη συμπεριφορά τους.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε, τους βουλευτές Πιερίας κ.κ. Δελβερούδη Κομνηνό, Κουλκουδίνα Σπύρο και Μπαραλιάκο Φώντα.
Το δήμαρχο Δίου-Ολύμπου κο. Γερολιόλιο Ευάγγελο.

Τον περιφερειακό Σύμβουλο κο. Λιακόπουλο Θανάση.
Τους αντιδημάχους Κατερίνης κ.κ. Κοκαβίδη Γιώργο, Ιορδανίδη Γιώτη και Τάπρα Ηλία.
Τους αντιδημάχους Δίου-Ολύμπου κ.κ. Βροχαρίδη Βασίλη, Τζήμα Στέργιο, Τζόβα Απόστολο και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κο. Πέτρο Κιάφα, για την τιμή που μας έκαναν. 

Επίσης, Ευχαριστούμε θερμά.

Τους προέδρους των ΕΠΣ Ημαθίας κο. Μουρτζίλα Στέργιο, Λάρισας κο. Μπουχλαριώτη Δημήτρη και Θεσσαλίας κο. Καλόγηρο Μίλτο, για την παρουσία τους, την υπομονή και τη συμμετοχή τους στις απονομές των επάθλων.

Τους διαιτητές Πολυχρόνη Φώτη, Μηνούδη Γιάννη, Τσικλητάρη Βασιλεία, Κρομμύδα Κωνσταντίνο, την Επιτροπή Διαιτησίας όπως και τον παρατηρητή αγώνος κ. Ατματζίδη Δημήτρη, για την εξαιρετική (απαρατήρητη) διεύθυνση του αγώνα και την αφιλοκερδώς συμμετοχή τους. 

Συγχαίρουμε για άλλη μια φορά, τις προέδρους (!) κ.κ. Κατσαλή Γεωργία και Πηνελόπη Τσαουσίδου των δύο φιναλίστ, τους αθλητές, τους προπονητές, τις διοικήσεις και τους φιλάθλους τους, για τον ωραίο αγώνα που δίνουν καθημερινά.
Η Ακαδημία Πλαταμώνα από τη μία πλευρά, διεκδίκησε μέχρι τέλους (σε δύο τελικούς) την πρωτιά τόσο στο Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας όσο και στο Κύπελλο, ενώ ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου “σκούπισε” όλα τα τρόπαια.
Για πρώτη φορά ως Κυπελλούχος της ΕΠΣ Πιερίας (στην τρίτη του συμμετοχή σε τελικό) και συνάμα ως Πρωταθλητής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, για πρώτη επίσης φορά.

Κάθε Επιτυχία, στους μελλοντικούς τους στόχους!!!

Για την ΕΠΣ Πιερίας, οι τοπικές διοργανώσεις ολοκληρώνονται το προσεχές Σαββατοκύριακο, με το συναρπαστικό Πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας για την ανάδειξη του πρωταθλητή αλλά και της δεύτερης ομάδας που θα “ακολουθήσει” τον πρώτο στην Α’ κατηγορία την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην τελευταία αγωνιστική των play-off, τίποτε δεν είναι οριστικό ακόμα…

Ευελπιστούμε τέλος, η μικτή Κ16 ομάδα μας να επιμηκύνει τις αγωνιστικές μας δραστηριότητες, με τη συμμετοχή της στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των Ενώσεων, της ΕΠΟ.

Το ερχόμενο Σάββατο αγωνίζεται στην Αθήνα (γήπεδο Βούλας), στον ημιτελικό της διοργάνωσης με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

                             Για την Εκτελεστική Επιτροπή

  Ο Πρόεδρος                                                                  Ο Γενικός Γραμματέας

  Αστέριος Κ. Τόκας                                                           Δημήτριος Β. Τσακνάκης

Ειδήσεις σε ετικέτες

Η ειδική συνεδρίαση Δ.Κατερίνης μετατράπηκε σε απολογία Κουκοδήμου

Σχετικά άρθρα