email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με τον Αστέρα Πετρίτη

διαφήμιση

Να ξεκινήσει με το δεξί το φετινό του ταξίδι στη Γ’ Εθνική επιθυμεί ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος φιλοξενεί το μεσημέρι της Κυριακής (17/9 – 13:00) τον Αστέρα Πετρίτη στο ” Λάζαρος Ξανθόπουλος ” στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα μας έπειτα από την απόλυτα επιτυχημένη περίοδο της προετοιμασίας της μοιάζει πανέτοιμη για να τρέξει στην “πίστα” του νέου πρωταθλήματος και άπαντες στον “κιτρινόμαυρο” οργανισμό είναι διψασμένοι για νέες επιτυχίες.

Στο αυριανό παιχνίδι ο Νίκος Θεοδοσιάδης θα στερηθεί τρεις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τον Σπύρο Μακράκη που είναι τραυματίας και θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, τον Σωτήρη Καραγκούνη που δε βρίσκεται στο 100% ύστερα από τον τραυματισμό του, καθώς επίσης και τον Δημήτρη Δημηνά που έχει στρατιωτικές υποχρεώσεις. 

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Βούλγαρης, Βύρος, Δεμηρτζόγλου, Δημητρίου, Ζωγράφος, Ίτσιος, Κατσιάκης, Κοντοθανάσης, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Λαγδάρης, Μάλα, Μπατζώνης, Μυστρίδης, Ξυδούς, Σκαμπαρδώνης, Φυτόπουλος, Φωκαΐδης, Χανδόλιας. 

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ