email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με τον Βατανιακό

διαφήμιση

Να διπλασιάσει τις επιτυχίες του έπειτα από το καταπληκτικό ξεκίνημα της σεζόν, θα επιχειρήσει ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος φιλοξενείται το μεσημέρι της Κυριακής (24/9 – 16:00) από το Βατανιακό στο γήπεδο του Βατάν σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα μας πηγαίνει στο τοπικό ντέρμπι της Πιερίας με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ύστερα από την μεγάλη νίκη και την απόλυτα πειστική εμφάνιση της πρεμιέρας απέναντι στον Αστέρα Πετρίτη, με το Νίκο Θεοδοσιάδη να προσπαθεί να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του προσγειωμένους ενόψει της σπουδαίας αυριανής αναμέτρησης.

Ο τεχνικός του ΓΑΣ θα στερηθεί τους ίδιους ποδοσφαιριστές όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, δηλαδή τους τραυματίες Σπύρο Μακράκη και Σωτήρη Καραγκούνη, καθώς επίσης και τον Δημήτρη Δημηνά που έχει στρατιωτικές υποχρεώσεις. 

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Βούλγαρης, Βύρος, Δεμηρτζόγλου, Δημητρίου, Ζωγράφος, Ίτσιος, Κατσιάκης, Κοντοθανάσης, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Λαγδάρης, Μπατζώνης, Μυστρίδης, Ξυδούς, Παπαδόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Φυτόπουλος, Φωκαΐδης, Χανδόλιας. 

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ