email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα

διαφήμιση

Στοχεύοντας στην δεύτερη εντός έδρας επιτυχία του στο φετινό πρωτάθλημα, ο ΓΑΣ Σβορώνου φιλοξενεί το μεσημέρι της Κυριακής (1/10-16:00) στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος» τον ΑΟ Τρίκαλα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα μας φιλοδοξεί να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα από την ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με το Βατανιακό, μία ισοπαλία που άφησε γλυκόπικρη γεύση στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δεδομένου της συνολικής εικόνας των δύο ομάδων στην αναμέτρηση. 

Η ιστορία και το brand name του αυριανού αντιπάλου του ΓΑΣ, αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για νίκη όπως δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Θεοδοσιάδης που καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας να αντιμετωπίσει ένα επιπλέον σοβαρό πρόβλημα.

Στις απουσίες του ΓΑΣ έρχεται να προστεθεί και το όνομα του Βασίλη Λαγδάρη ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, μία είδηση που σόκαρε ολόκληρο τον οργανισμό. Επιπλέον παραμένουν εκτός μάχης οι επίσης τραυματίες Σπύρος Μακράκης και Σωτήρης Καραγκούνης, ενώ στην αποστολή της ομάδας επιστρέφει ο Δημήτρης Δημηνάς. 

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Βούλγαρης, Βύρος, Δεμηρτζόγλου, Δημηνάς, Δημητρίου, Ζωγράφος, Ίτσιος,  Κοντοθανάσης, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Μπατζώνης, Μυστρίδης, Ξυδούς, Παπαδόπουλος, Σκαμπαρδώνης, Φυτόπουλος, Φωκαΐδης, Χανδόλιας. 

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ