email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Η εμμονή πάντα κρύβει κάτι

διαφήμιση

Η εμμονή είναι περίεργη. Και πάντα κάτι κρύβει.

Μίσος, ζήλια, κακία, συμφέρον, κέρδος, φόβο και πολλά άλλα. Οι άνθρωποι που έχουν εμμονές σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι. Κάποιοι χρειάζονται ψυχολόγο αλλά και κάποι χρειάζονται ψυχίατρο.

Θα ασχοληθώ με έναν εμμονικό που δεν τολμάει να βάλει το όνομά του κάτω απ´αυτα που γράφει αλλά κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο «Σάββας Φτυάρης».

Για λόγους που αργά η γρήγορα ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ γράφει συνεχώς κατά του Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού.

Έγραψε πάλι προχθές για τις δουλειές που έγιναν στο 2ο Νηπιαγωγείο Αιγινίου. Για άλλη μια φορά ψέματα.

Σκόπιμα κοιτάει το δέντρο και χάνει το δάσος. Γράφει για συντήρηση της παιδική χαράς με 250 ευρώ ενώ στην πραγματικότητα έγιναν ακόμη δουλειές συντήρησης στο προαύλιο και στην περίφραξη.

Τελειώνοντας τη δημοσίευσή του αυτός που κρύβεται πίσω από ένα ψεύτικο όνομα γράφει: «Τα 250 ευρώ θεωρήθηκε σημαντικό να ανακοινωθούν γιατί υπάρχει παλαιότερη ίδια εργασία με ανάθεση μεγαλύτερου ποσού;;;;»

Screenshot 12

Επειδή «ξύνεται στη γκλίτσα του τσομπάνη» αυτός ο τόσο αντικειμενικός «δημοσιογράφος» που ειρωνεύεται γιατί ο Δήμος ξόδεψε ΜΟΝΟ 250 ευρώ για να κάνει σημαντικές δουλειές στο Νηπιαγωγείο, ας μας πει ποιές δουλειές έγιναν και σε ποιά σχολεία με τις 4 απευθείας αναθέσεις (4 x 9.487,50 = 37.950) που υπογράφτηκαν από τον προηγούμενο Δήμαρχο στις 1-4-2019 και δόθηκαν στον ίδιο εργολάβο.

Πάντως στο σχολείο Αλωνίων όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει ο Δήμαρχος δεν πρέπει να έγινε τίποτα, αφού μέχρι και δένδρο είχε φυτρώσει μέσα σε λούκι.

Θυμίζω ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα του Δημάρχου στις 1-12-2020, όλες οι εργασίες στο σχολείο Αλωνίων στοίχισαν ΜΟΝΟ 4.000 ευρώ.

Αυτά προς το παρόν «κύριε Σάββα Φτυάρη». Αν θέλετε να συνεχίσουμε θα εκτεθείτε περισσότερο και μαζί σας θα εκτεθούν και άλλοι.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Ι. Κομπατσιάρη για την εκλογή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρου Κουλκουδίνα στο αξίωμα του γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων για την νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Αξιότιμε κύριε Βουλευτή Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σε

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Κομπατσιάρη προς τον υποστράτηγο Φώτη Ντουḯτση πού ανέλαβε Διοικητής στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Αξιότιμε Στρατηγέ, Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα ως Δήμαρχος Πύδνας