Θλίψη στο Πολεμικό Ναυτικό: Νεκρός σε τροχαίο 45χρονος αξιωματικός

Βαρύ είναι το πένθος για τον θάνατο του 45χρονου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα στα Φραγκουλέικα την περασμένη νύχτα.

Μοιραία υπήρξε η εκτροπή του  ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Το όχημα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο ακατοίκητου σπιτιού. Από τα συντρίμμια, τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του τον οδηγό, ο οποίος παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο άτυχος οδηγός ήταν αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, με καταγωγή από την Παλαιομάνινα, και βρισκόταν σε άδεια.

Σύμφωνα με το Messolonghinews.gr ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, ενώ η σύζυγός του εργάζεται στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Χορηγοί

Σχετικά άρθρα