email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Λύθηκε το μυστήριο εντοπίστηκε η πηγή του περίεργου ήχου

διαφήμιση

Λύθηκε το μυστήριο

Σε ζήτημα συντονισμού στη δεξαμενή της Πολίχνης, σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από τα Μετέωρα, οφείλονταν ο θόρυβος που ακουγόταν κάθε βράδυ

Στη δεξαμενή της Πολίχνης της ΕΥΑΘ εντοπίστηκε το πρόβλημα με τον θόρυβο που εδώ και μέρες ακουγόταν κάθε βράδυ στα Μετέωρα. Συνεργεία της ΕΥΑΘ που έκαναν κάθε βράδυ αυτοψία και ελέγχους στην περιοχή βρήκαν στις 3.30 τα ξημερώματα την αιτία του θορύβου.

Σύμφωνα με τους τεχνικούς της εταιρείας ο θόρυβος οφειλόταν σε πρόβλημα συντονισμού στη δεξαμενή της ΕΥΑΘ στην Πολίχνη, σε απόσταση 5 χιλιομέτρων και ο θόρυβος παρότι δεν ακουγόταν στο σημείο, μεταφερόταν, μέσω του δικτύου, στην περιοχή των Μετεώρων.

Οι τεχνικοί άνοιξαν και έκλεισαν το σύστημα και ο θόρυβος σταμάτησε, αλλά οι έρευνες θα συνεχιστούν και σήμερα το βράδυ, όπως και τα επόμενα, προκειμένου να λυθεί μια και καλή το πρόβλημα.

Διευκρινίζεται πάντως ότι δεν πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα, αλλά για ζήτημα συντονισμού στη δεξαμενή και όχι στο αντλιοστάσιο της ΕΥΑΘ στην Πολίχνη.

Ο θόρυβος αναστάτωνε και ενοχλούσε εδώ και πέντε εβδομάδες τους κατοίκους, πολλοί από τους οποίους ξενυχτούσαν κάθε βράδυ στους δρόμους και έκαναν…περιπολίες για να βρουν από πού προέρχεται. Δεν έλειπαν και οι…επισκέπτες από άλλες περιοχές που πήγαιναν στα Μετέωρα για να ακούσουν τον μυστηριώδη ήχο, εντείνοντας ένα σκηνικό αστικού θρύλου και σεναρίων συνομωσίας.

Ήδη από τις αρχή είχαν αποκλειστεί διάφορες αιτίες και όλες οι ενδείξεις έστρεφαν τις έρευνες προς την ΕΥΑΘ, μέχρι που συνεργείο εντόπισε την αιτία.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα