email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Μέγα σκάνδαλο!!! Κατάνα, “πρωτοπαλίκαρο” του Κουκοδήμου, “πιάστηκες με τη γίδα στην πλάτη” να κλέβεις τη βοήθεια των άπορων του ΤΕΒΑ – Να εμεμβεί άμεσα η αστυνομία ! Φώτο Ντοκουμέντο

διαφήμιση

Με “τη γίδα στην πλάτη πιάστηκε” ο έχων την εποπτεία, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης & εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Νικόλαος Κατανάς, του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους… 

(ΤΕΒΑ)» σήμερα το μεσημέρι στις 2 η ώρα περίπου να φορτώνει στο αυτοκίνητό του από αποθήκη στο 2ο χλμ. της οδού Παλαιου Κεραμιδίου – Κατερίνης σακκούλες με τρόφιμα & είδη βασικής υλικής συνδρομής και μάλιστα με σφραγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης πάνω στις σακκούλες για να τα διανείμει προφανώς σε ψηφοφόρους μαζί με ψηφοδέλτια του Κουκοδήμου για εξαγορά ψήφων παραμονές των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Η διανομή προς τους απόρους υποτίθεται πως έγινε πριν λίγες μέρες στο χώρο της Εμποροπανήγυρης, όπου έπρεπε να δοθεί όλη η βοήθεια στους άπορους.

Χρεάζεται η άμεση επέμβαση εισαγγελέα και αστυνομίας, προκειμένου να συλληφθεί τώρα αμέσως ο Κατανάς για υπεξαίρεση της βοήθειας των απόρων και να γίνει αμέσως πλήρης ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Thumbnail Ink
Thumbnail Ink
Thumbnail Ink

πηγη: lefteria.blogspot.com

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα