email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για το Πάσχα

διαφήμιση

Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη

Σε αυτά τα δύσκολα χρόνια που διανύουμε το αναστάσιμο μήνυμα είναι πιο ουσιώδες από ποτέ. Τα πάθη του Χριστού, ο Γολγοθάς με το σταυρό Του να Τον βαραίνει, αλλά στο τέλος η νίκη της ζωής πάνω στο θάνατο, ο θρίαμβος του φωτός πάνω στο σκοτάδι είναι φάρος ελπίδας για ψυχική, ηθική και πνευματική ανάταση για όλη την ανθρωπότητα που δοκιμάζεται σκληρά τόσο από την πανδημία, όσο και από τον πόλεμο.

Αυτές τις Άγιες Μέρες ευχόμαστε να ξεπεράσουμε την πρωτόγνωρη κρίση που βιώνουμε, αλλά και να κάνουμε την αυτοκριτική μας με γνώμονα την προσωπική μας βελτίωση και ανάταση ψυχής οδεύοντας σε έναν δρόμο με περισσότερη ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Οι ημέρες αγωνίας ας μετουσιωθούν σε μία δημιουργική, ατομική και συλλογική, προσπάθεια για τη διέξοδο από τη δύσκολη κατάσταση που όλοι βιώνουμε και η Ανάσταση του Κυρίου να γεμίσει τις ψυχές μας με πίστη και αποφασιστικότητα.

Προσδοκούμε η Ανάσταση του Θεανθρώπου να φωτίσει το δρόμο προς τις αξίες της αλληλεγγύης, της συναδέλφωσης και της ανιδιοτελούς προσφοράς που τόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε. Ας πάρουμε δύναμη από τη δυνάμή Του, χάρη από τη χάρη Του και θάρρος από το θάρρος Του για να ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον μας, με τη βεβαιότητα, ότι στο τέλος πάντα η αγάπη και η καλοσύνη υπερτερούν σε κάθε αναμέτρηση με το κακό.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλους σας Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα! Υγεία και Ευτυχία στις οικογένειές σας!

Σοφία Μαυρίδου
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα