email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την Απελευθέρωση της Κατερίνης

διαφήμιση
Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την Απελευθέρωση της Κατερίνης

Φέτος συμπληρώνονται 110 χρόνια από την ημέρα που η πόλη μας απελευθερώθηκε από τον τουρκικό ζυγό. Στους ήρωές μας που με περισσή αυτοθυσία και πατριωτισμό πολέμησαν για το ύψιστο ιδανικό της ελευθερίας δεν οφείλουμε μόνο ευγνωμοσύνη, αλλά οφείλουμε και να μην τους λησμονούμε.
Σε καιρούς που η πίστη, οι αξίες και τα ιδανικά μας κλονίζονται ας στραφούμε στο παράδειγμά τους, για να πάρουμε δύναμη από την αποφασιστικότητα και την αυταπάρνησή τους και να προσπαθήσουμε κι εμείς με θάρρος να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε. Η διδαχή του σεβασμού και της αγάπης στην πατρίδα αποτελεί το θεμέλιο λίθο για μία κοινωνία ανθρώπινη που με ομοψυχία προχωράει προς την πρόοδο και την ανάπτυξη.
Η 110η επέτειος της Απελευθέρωσης της Κατερίνης μας φανερώνει τι μπορούμε να καταφέρουμε, όταν με σύμπνοια και συμπόρευση βαδίζουμε με σταθερά βήματα μπροστά. Η κληρονομιά των προγόνων μας είναι ιερή, αλλά και ισχυρή, γι’αυτό κι έχουμε χρέος να την κληροδοτήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας στις νεότερες γενιές ως φάρο θάρρους, ελπίδας κι αισιοδοξίας.

Χρόνια Πολλά!

Σοφία Μαυρίδου
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα