email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Με τον Απόστολο Ζέρβα η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» διεκδικεί μια έδρα στην Πιερία.

διαφήμιση

Γράφει ο δημοσιογράφος

Ανδρέας Κατσιάπης – Γαλανός. 

Με τον Απόστολο Ζέρβα

η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» διεκδικεί

μια έδρα στην Πιερία.

Στη ζωή μας έχουμε περισσότερο ανάγκη τους συνανθρώπους μας όταν κινδυνεύει η υγεία μας. Και τότε αντιλαμβανόμαστε ποιοι αξίζουν.

Μια τέτοια δύσκολη περίοδο κατά την οποία νιώσαμε τρόμο και πρωτόγνωρη ανασφάλεια, ήταν η τριετία 2020-2022. Ήταν η περίοδος του κορωνοϊού και των πειραματικών εμβολίων κατά την οποία χρειαζόμασταν ανθρώπους που όχι μόνο να είναι Ιατροί αλλά να είναι καταρτισμένοι ώστε να λένε την επιστημονική αλήθεια και όχι ψέματα, να ενδιαφερθούν για εμάς, να μας σώσουν και όχι να μας οδηγήσουν στον θάνατο. Οι Ιατροί αυτοί ήταν ελάχιστοι. Αλλά όσοι και όσες τούς εμπιστευθήκαμε, επιβιώσαμε!

Ο Απόστολος Ζέρβας έσωσε εκατοντάδες

συνανθρώπους μας από τον κορωνοϊό,

δίχως τυμπανοκρουσίες.

Σ’ εκείνη την πολύ δύσκολη περίοδο γνώρισα τον παιδίατρο Απόστολο Ζέρβα. Τον ήξερα βέβαια από παλιά αλλά δεν γνώριζα ότι ήταν τόσο διαβασμένος γιατρός, δεν ήξερα ότι ήταν τόσο διαβασμένος και τόσο τολμηρός όσο αποδείχθηκε, ότι κυριολεκτικά θα έβαζε τον εαυτό του στη φωτιά για να σώσει συνανθρώπους μας. Και ειλικρινά έσωσε πάρα πολλούς!

Σε μια εποχή επιβολής γενικού εγκλεισμού (lockdown), φόβου και τρομοκρατίας, εκείνος επισκέπτονταν εκατοντάδες κατοικίες συνανθρώπων μας που ζητούσαν την βοήθειά του και τους στήριξε ψυχικά, φρόντισε την υγεία τους χορηγώντας και τα φάρμακά τους. Η συνεχής δράση τού Απόστολου Ζέρβα ήταν πράξη αγάπης και αλληλεγγύης που έκανε χωρίς διαφήμιση και χωρίς οικονομική αμοιβή.

Γιατί αποδέχθηκε την πρόταση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ο Απόστολος Ζέρβας υπήρξε επί σαράντα πέντε χρόνια στέλεχος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, δεν είχε ποτέ στην σκέψη του να πολιτευτεί όπως ομολόγησε δημόσια, διότι ήταν αφοσιωμένος στην Ιατρική επιστήμη και στην κοινωνική προσφορά. Πριν από έναν χρόνο, αποδέχθηκε την πρόταση του Προέδρου Κυριάκου Βελόπουλου για να εκτεθεί στην πολιτική. Και σκοπός του ήταν να αναδειχθεί μια διαφορετική φωνή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, μια φωνή αλήθειας, ειλικρίνειας.

Κατά τη διάρκεια της «πανδημίας», ο Απόστολος Ζέρβας αισθάνθηκε ότι το σημερινό πολιτικό σύστημα είναι σάπιο, διεφθαρμένο και ξεπουλημένο σε ξένα συμφέροντα, ένα σύστημα που δεν πιστεύει σε Εκκλησία και Πατρίδα. Και τώρα, ως υποψήφιος Βουλευτής επιδιώκει την εκλογή του στη Βουλή των Ελλήνων προκειμένου να συμβάλλει στην αφύπνιση του ελληνικού λαού και στην ανάσταση της Ελλάδας.

Τα ποσοστά τού Βελόπουλου στη Βόρεια Ελλάδα

και ιδιαίτερα στη Μακεδονία είναι υψηλά

και σε πολλούς Νομούς υπερβαίνουν το 15%.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών από διάφορους κομματικούς χώρους, στις ερχόμενες Εθνικές εκλογές οι οποίες θα γίνουν με το σύστημα της απλής αναλογικής, η «Ελληνική Λύση» τού Κυριάκου Βελόπουλου αναμένεται να αυξήσει τα ποσοστά της στην Βόρεια Ελλάδα, ιδιαίτερα στην Πιερία όπου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κερδίσει μία έδρα.

Κατά τις ίδιες εκτιμήσεις, αυτό αναμένεται να συμβεί, επειδή η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, εκτός των άλλων, έχει στηρίξει τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και λόγω του γεγονότος ότι ο Απόστολος Ζέρβας είναι γνωστό και δημοφιλές πρόσωπο στην τοπική κοινωνία και επομένως αναμένεται να πάρει ψήφους όχι μόνο από πολίτες που ψηφίζουν «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» αλλά και από άλλους κομματικούς χώρους.—————–

* Ο Απόστολος Νικ. Ζέρβας είναι Παιδίατρος, πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ. Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στη Δ’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του ΑΧΕΠΑ επί 7 έτη (1991 – 1997) και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή (2004 – 2009). Είναι υποψήφιος Βουλευτής στην Πιερία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου. 

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα