email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Οι καθηγητές του ΓΕΛ Κορινού συγχαίρουν τους επιτυχόντες για την τριτοβάθμια εκπαίδευση

διαφήμιση

Οι καθηγητές του ΓΕΛ Κορινού συγχαίρουν τους επιτυχόντες για την τριτοβάθμια εκπαίδευση

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Κορινού αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, με αντίξοες συνθήκες λόγω υγειονομικών μέτρων και δύο χρόνια πανδημίας, είδαν τους κόπους τους να καρποφορούν με την είσοδό τους στα πανεπιστήμια της χώρας μας.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, διότι στο σχολείο μας όπως και πέρσι το ποσοστό των επιτυχόντων/χουσών μαθητών/τριων άγγιξε το 80% των υποψηφίων.

Η τελική ανταμοιβή των κόπων των μαθητών και μαθητριών μας είναι αποτέλεσμα κυρίως της επίπονης δουλειάς των, της αγαστής συνεργασίας με τη διοίκηση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, αλλά και της συμπαράστασης των γονέων τους που συμμερίζονταν τον αγώνα και τις αγωνίες τους.

Η Διοίκηση και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θα συνεχίσουμε την άοκνη προσπάθειά μας να στηρίζουμε του μαθητές/τριες μας στον αγώνα για την επίτευξη των στόχων τους.

Ευχόμαστε στους/στις επιτυχόντες/χουσες του σχολείου μας καλή σταδιοδρομία στις Ακαδημαϊκές σπουδές τους. Επιθυμία μας είναι να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να θέσουν τις βάσεις για τη μελλοντική τους πορεία.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα