email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ο Αιγινιακός είναι παντού !

διαφήμιση

Ο Αιγινιακός είναι παντού !

Του Γιώργου Καρανικόλα.

Στη Σύρο, στο Δουβλίνο και στο Λονδίνο  δόθηκαν τα πρώτα διαρκείας – 

κάρτες μελών του Αιγινιακού, για την  αγωνιστική περιόδο 2023-24 .

Η αγάπη των φιλάθλων φέτος, για την ομάδα εκδηλώνεται από πολλά χιλιόμετρα μακριά, αφού οι Αιγινιώτες φίλαθλοι Δημήτρης Δημόπουλος, Ηλίας Συράκος και Πασχάλης Τερζίδης, που διαμένουν μόνιμα στα αντίστοιχα μέρη δείχνουν έμπρακτα πόσο στηρίζουν και έχουν στη … καρδιά τους τον Αιγινιακό .

Με την κίνηση τους αυτή βοηθούν την προσπάθεια για την επάνοδο του Αιγινιώτικου σωματείου, εκεί που του αρμόζει η ιστορία του και γίνονται παράδειγμα προς μίμηση .

Ο Δημόπουλος ( Σύρος), είναι παλιός φίλος του υπογράφοντα και πάντα ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιρικό Αιγινιακό, ο Τερζίδης( Λονδίνο ), αγωνίστηκε σε μικρότερη ηλικία στους κυανολεύκους στα τμήματα υποδομής του συλλόγου .

Ο δε Συράκος ( Δουβλίνο της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας ), έπαιξε μπάσκετ στον ΓΑΣ Αιγινιακό, οι δύο τελευταίοι είναι φίλοι του Ηρακλή Κούρτη, Διοικητικού παράγοντα και έδωσαν το παρών τους στον γάμο του το περασμένο Σάββατο .

Άπαντες, πιστεύω ότι αξιζουν την αναφορά μας, καθώς συγκαταλέγονται μεταξύ των πολυπληθών επωνύμων και ανώνυμων φίλων του Αιγινιακού, που αναταποκρίθηκαν άμεσα στην καλοκαιρινή οικονομική εξόρμηση του Αιγινιώτικου σωματείου και έγιναν αρωγοί του με περίσσια κατανόηση και ευσθησία σε μια δύσκολη σημερινή εποχή, συνδράμωντας από το υστέρημά τους .

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια  .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ