email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ο Ιωάννης Ζάχος νέος πρόεδρος της Νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ Πιερίας

διαφήμιση
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ (δες αναλυτικά ΕΔΩ) ο δικηγόρος Ιωάννης Ζάχος είναι νέος πρόεδρος της Νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ Πιερίας.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook ο νέος πρόεδρος αναφέρει:

Ανακοινώνοντας δημόσια ότι από σήμερα αναλαμβάνω την Προεδρία της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Πιερίας, θα ήθελα να ξεκινήσω με μία πολύ δημοφιλή φράση η οποία αναφέρει ότι «οι νέοι αποτελούν το μέλλον του τόπου μας και την ελπίδα για μια καλύτερη Ελλάδα». Αυτή η φράση, φέρει την υπόσχεση ότι οι νέοι θα κατέχουν τα ηνία του τόπου μας στο μέλλον και γεννά την ελπίδα ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα για την επόμενη γενιά στην Ελλάδα. Αναμφισβήτητα υπάρχει μεγάλη αλήθεια σε αυτή τη φράση, αφού η νεολαία αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για την οικοδόμηση μιας χώρας παραγωγικής και δυναμικά εξελισσόμενης.

Ωστόσο, η νεολαία αποτελεί ένα κομμάτι της κοινωνίας που έχει πληγεί σημαντικά από την κρίση που βιώνει ο τόπος μας την τελευταία δεκαετία. Σήμερα, ίσως περισσότερο από ποτέ, οι νέοι αντιμετωπίζουμε μεγάλες προκλήσεις, καθώς μπήκαμε σε μία αγορά εργασίας η οποία αντιμετωπίζει μία από τις χειρότερες οικονομικές κρίσεις στην ιστορία της.

Ακριβώς γι’ αυτόν το λόγο, είναι ιδιαίτερα σημαντική η υλοποίηση πρωτοβουλιών για την υποστήριξη των νέων, ώστε να υπάρξει απτή απόδειξη ότι η νέα γενιά της Ελλάδας δεν αποτελεί απλώς το μέλλον αυτού του τόπου, αλλά συμβάλλει και στη διαμόρφωσή του.

Στις πρωτοβουλίες, πολιτικές και μη, για τη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος ελκυστικού για την παραμονή ενός νέου εργαζόμενου στην Ελλάδα, δεν μπορεί να απουσιάζει ο άμεσα ενδιαφερόμενος• Δεν μπορεί να απουσιάζει κανείς νέος. Η ενεργή συμμετοχή κάθε νέου σε όργανα/δράσεις/συζητήσεις/αποφάσεις που αφορούν την βελτιστοποίηση του δικού του μέλλοντος, θεωρείται επιβεβλημένη ή/και αυτονόητη.

Λόγω των ανωτέρω, λοιπόν, καλώ ολους τους νέους της Πιερίας, να προσεγγίσουν την “ανήσυχη” παρέα μας στην ΟΝΝΕΔ και να γίνουν μέλη της ενεργά. Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία, ήταν από την πρώτη στιγμή, και εξακολουθεί να είναι μια παρέα ανοιχτή σε όλους. Σε νέους επιχειρηματίες και επαγγελματίες που τολμούν να επενδύσουν τον κόπο τους στην Πιερία αλλά και σε νέους που αναζητούν προκλήσεις ανά την ελληνική επικράτεια και το εξωτερικό, σε νέους αγρότες και κτηνοτρόφους, σε δραστήριους και ανήσυχους φοιτητές αλλά και σε όλους τους νέους εργαζομένους κάθε τομέα της οικονομίας.

Κλείνοντας, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω τα άξια στελέχη και μέλη της ΟΝΝΕΔ Πιερίας, για την συγκινητική και ιδιαίτερα τιμητική για μένα, καθολική υποστήριξη και εκτίμηση τους προς το πρόσωπό μου για τη θέση του Προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής της Οργάνωσης. Χωρίς τη ενεργή, δυναμική, διαρκή και ανιδιοτελή παρουσία και δράση σας η ΟΝΝΕΔ Πιερίας δεν θα υπήρχε. Ιδιαίτερα, όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο και αδελφικό φίλο, Γιώργος Δουλδούρας , που η δική του παρότρυνση υπήρξε καθοριστική για την ενασχόλησή μου με τα κοινά. Γιώργο, ηγήθηκες της ομάδας της ΟΝΝΕΔ Πιερίας σε μια πολύ δύσκολη, βάσει συνθηκών, περίοδο και κατάφερες, όχι απλά να διατηρήσεις την ομάδα ενωμένη και τη σπίθα μέσα μας αναμμένη, αλλά και να μεγαλώσουμε αυτή την παρέα. Ξέρω πολύ καλά τις θυσίες που έκανες ανέκαθεν για την ΟΝΝΕΔ Πιερίας. Νιώθω μεγάλη ασφάλεια και σιγουριά, ξέροντας ότι εσύ αλλά και οι προηγούμενοι πρόεδροι Ευθύμιος Τσίρκος , Vasilis Karagiannis και τα παλαιότερα στελέχη της ΟΝΝΕΔ Πιερίας θα είστε δίπλα μου σε αυτή την διαδρομή.

Συνεχίζουμε, ανεβαίνουμε, μεγαλώνουμε, όλοι μαζί, για να φέρουμε τους νέους ξανά κοντά στην πολιτική, στην ενασχόληση με τα κοινά, στπν πολιτικό τρόπο σκέψης και πάντα με ανιδιοτέλεια και αγάπη για τον τόπο μας! Όραμά μου να κάνουμε την ΟΝΝΕΔ Πιερίας μια Οργάνωση που θα αξίζει να θέλεις να συμμετέχεις σε αυτήν!

Γιάννης Αθ. Ζάχος

Πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Πιερίας

Δικηγόρος.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα