email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ο Πολύπειρος Κώστας Αποστολίδης στον Αιγινιακό !

διαφήμιση

Ο Πολύπειρος Κώστας Αποστολίδης στον Αιγινιακό !

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Μετά από 12 χρόνια επέστρεψε στον Αιγινιακό ο έμπειρος Κώστας Αποστολίδης .

Ήταν η περίοδος 2012-13 όταν Αιγινιακός αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας ( επαγγελματική ) και ανέβηκε στη  Football league. .

Ο Αποστολίδης έχει ένα βαρύ βιογραφικό με τεράστια θητεία σε ομάδες εθνικών κατηγοριών, μεταξύ αυτών ο Άρης, ο Απόλλων Κρύα Βρύσης, το Πολύκαστρο, η Παναχαϊκή, ο Πιερικός, η Καλλονή κ.α. 

Σε Πιερικό έδαφος έπαιξε σε αρκετά σωματεία ( Πύδνα Κίτρους, Διαγόρας Σεβαστής, Ποσειδών Νέων Πόρων, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας κ.α. ), με τελευταίο σταθμο την ΑΕ Περίστασης, στην οποία κατά το φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας πέτυχε 9 γκόλ και βρίσκεται ανάμεσα στους πρώτους σκόρερς .

Ο υψηλόσωμος παίκτης παίζει στην επιθετική γραμμή και είναι απροσπέλαστος στο ψηλό παιχνίδι, ενώ έχει αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός παλαιότερα .

Αναμφίβολα η επιστροφή του στο Αιγίνιο τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτέλεσε μια ουσιαστική κίνηση, για την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, αφού δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τ’ όνομα του και φυσικά η μεταγραφή του προκάλεσε αίσθηση στους ποδοσφαιρικούς κύκλους του Ερασιτεχνικού Ποδόσφαίρου της Πιερίας . 

Ήδη ο Αποστολίδης αγωνίστηκε πρώτη φορά με τη φανέλα του του Αιγινιώτικου συλλόγου στο εκτός έδρας νικηφόρο παιχνιδι επί του Ατρομητου Κατερίνης και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια για την άνοδο του στη Γ’ εθνική κατηγορία .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Αποστολίδη .

Τον καλοσωρίζει στην οικογένεια της και του εύχεται υγεία και επιτυχίες .

Να δούμε τι δήλωσε ο Κώστας Αποστολίδης μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Αιγινιακό : 

“Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα, που στοχεύει αποκλειστικά στην επιστροφή της στα Εθνικά πρωταθλήματα .

Η εύρυθμη λειτουργία της θα βοηθήσει πρός αυτή τη κατεύθυνση .

Γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα στον Αιγινιακό και αυτό έπαιξε ρόλο στη μετακίνηση αυτή . 

Πιστεύω ότι υπάρχουν οι κατάλληλες προυποθέσεις και οι δυνατότητες στο Αιγίνιο, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και  είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε” .

Στη φώτο: Ο Κώστας Φιρινίδης εκ μέρους της Διοίκησης του Αιγινιακού καλοσωρίζει τον νεαποκτηθέντα  Ποδοσφαιριστή Κώστα Αποστολίδη 

( δεξιά ) .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ