email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ο Χρήστος Καρτσαμπάς έκλεισε στον Αιγινιακό !

διαφήμιση

 Του Γιώργου Καρανικόλα 

Ο Χρήστος Καρτσαμπάς, που έμεινε ελεύθερος πρόσφατα από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου συμφώνησε με τον Αιγινιακό και θα τον ενισχύσει δυναμικά στην προσπάθεια του για άνοδο στη Γ εθνική κατηγορία .

Ο πανύψηλος στόπερ ύψους 1.92, που γεννήθηκε το 1990, με την παρουσία του θα θωρακίσει την αμυντική διάταξη της ομάδας του Γιώργου Ντάμτσιου και θα την ισχυροποιήσει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό .

Ο  Χρήστος Καρτσαμπάς έπαιξε τα τελευταία τρία χρόνια στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και νωρίτερα σε Πανιώνιο

 ( Α’ εθνική κατηγορία ), Πιερικό, Αλεξανδρούπολη,  Πανθρακικό, Χανιά,  Σπάρτη, Νίκη Βόλου και Π.Ο. Τρίγλιας 

( όλες ομάδες εθνικών κατηγοριών ), διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία  .

Σίγουρα η ένταξη του στον Αιγινιακό πέρα από μια πολύκροτη μεταγραφική επιτυχία, θεωρείται μια σημαντική κίνηση  ενδυνάμωσης των κυανολεύκων .

Την περασμένη 17η αγωνιστική μέρα ο νεαποκτηθείς αμυντικός άσσος έκανε το ντεμπούτο του στην ομάδα της Βόρειας Πιερίας μέσα στον Μυλαύλακο με τον Ατρόμητο Κατερίνης, αγωνιζόμενος ως βασικός, ενώ θ πρέπει να σημειώσουμε ότι  στο Αιγίνιο ο  Χρήστος θα έχει συμπαίκτη τον μικρότερο αδερφό του Αλέξανδρο .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Καρτσαμπά .

Τον καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες .

Να δούμε τι δήλωσε ο Χρήστος Καρτσαμπάς μετά την επισημη έλευση του στον Αιγινιακό : “Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αιγινιακού και ιδίως τον Κώστα Φιρινίδη για το έντονο ενδιαφέρον τους και τις άμεσες ενέργειες, που έκαναν προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή μου .

Θα κανω τα πάντα για να τους δικαιώσω και να βοηθήσω στην υλοποίηση των υψηλών στόχων της ομάδας” .

Στη φωτό : ο Κώστας Φιρινίδης

 ( αριστερά ), που χειρίστηκε μ’ επιτυχία και ολοκλήρωσε την σπουδαία μεταγραφή του Χρήστου Καρτσαμπά στην ομάδα του Αιγινίου .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ