Πιερία: Πατέρας 4 παιδιών ο ένας από τους δύο νεκρούς του αεροπορικού δυστυχήματος (Vid)

Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στην Πιερία η τραγική είδηση του θανάτου δύο ανδρών, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους μετά την πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους το μεσημέρι της Κυριακής 18 Οκτωβρίου 2026, στην Κονταριώτισσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δύο νεκρούς είναι ο Α.Χ., πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας και πατέρας τεσσάρων παιδιών, με καταγωγή από χωριό της Πιερίας.

Οι δύο επιβαίνοντες στο αεροσκάφος ήταν ηλικίας 55 και 60 ετών.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το αεροσκάφος κατέπεσε σε κοίτη ποταμού χωρίς νερό, κοντά στον αεροδιάδρομο της Αερολέσχης. Στο σημείο κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, ωστόσο οι δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους.

Οι πρώτες πληροφορίες για την πτώση

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, μετά την απογείωση, το αεροσκάφος φέρεται να έστριψε προς τα δεξιά, χωρίς να καταφέρει να πάρει ύψος, πριν καταλήξει στην κοίτη του ποταμού. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα παραμένουν υπό διερεύνηση και τα ακριβή αίτια δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Η απώλεια του πιλότου, ο οποίος ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών, προσδίδει ιδιαίτερα τραγική διάσταση στο δυστύχημα, ενώ η τοπική κοινωνία αναμένει περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες της μοιραίας πτήσης.

Σημείωση: Η αναφορά στην πορεία του αεροσκάφους μετά την απογείωση βασίζεται σε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και δεν αποτελεί επίσημο πόρισμα για τα αίτια της πτώσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Χορηγοί

Σχετικά άρθρα