email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Σαν «κυνηγημένος» έφυγε ο Πέτρος Φιλιππίδης από το Πρωτοδικείο (βίντεο)

διαφήμιση

Πέτρος Φιλιππίδης

Από την πίσω πόρτα έφυγε ο Πέτρος Φιλιππίδης για να αποφύγει τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν για να τον φωτογραφήσουν.

Τρέχοντας και φρουρούμενος από δεκάδες αστυνομικούς «φυγαδεύθηκ» από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων ο Πέτρος Φιλιππιδης, ο οποιος μέχρι χθες εμφανιζόταν από τον δικηγόρο του «να μην μπορεί καλά καλά να περπατήσει».

Το γεγονός αυτό προκάλεσε δυσαρέσκεια και στην δικαστική αρχή και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που ματαίως τον περίμεναν να περάσει «σιγά, σιγά» από την κεντρική είσοδο του μικτου ορκωτού, όπως έλεγαν ο κ. Δημητρακοπουλος και οι οικείοι του.

Με τη παρουσία του Πέτρου Φιλιππίδη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ο οποίος δια στόματος του συνηγόρου του έχει υποστηρίξει ότι επιθυμεί διακαώς να βρεθεί στη δικαστική αίθουσα, ξεκινά η δεύτερη κατά σειρά συνεδρίαση της πολύκροτη δίκης.

Ο κατηγορούμενος ηθοποιός κάθεται για πρώτη φορά στο εδώλιο του δικαστηρίου, αντιμέτωπος τόσο με τους φυσικούς δικαστές του όσο και με τις τρεις γυναίκες που έχουν καταθέσει σε βάρος του, καταγγέλλοντας βιασμό και απόπειρα βιασμού σε βάρος τους.

Ο ίδιος έφτασε στα Δικαστήρια λίγο πριν τις 9 το πρωί της Δευτέρας, προσπαθώντας να αποφύγει τις κάμερες, συνοδευόμενος από τη γυναίκα του και τον γιο του και το ίδιο έπραξε και αναχωρώντας.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Δεύτερη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Δήμου Κατερίνης. Παιδικές χαρές - Δημοτικό Ραδιόφωνο

Σχετικά άρθρα