email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Σαν σήμερα…. Αιγινιακός: ” τότε ( 1985-86 ) και … Σήμερα”

διαφήμιση

Σαν σήμερα…. Αιγινιακός: ” τότε ( 1985-86 ) και … Σήμερα”

Του Γιώργου Καρανικόλα

Αύριο Δευτέρα ξεκινά την προετοιμασία του ο Αιγινιακός με αισιοδοξία ,  όνειρα και φιλοδοξίες , ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-23 με την ” πρώτη” που , έχει καθορισθεί στις 6:00 μ.μ. στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου ” Γιάννης Παραλυκίδης ” , υπό την επίβλεψη του προπονητή κ.  Γιώργου Ντάμτσιου και των συνεργατών του .

Δοθείσης της ευκαιρίας σήμερα θα σας

ταξιδέψουμε στο μακρινό 1985 όταν η ομάδα του Αιγινίου τέτοιο καιρό

 ( τέλος Ιουλίου) έκανε την έναρξη της προετοιμασίας της , με την γνωριμία Διοίκησης – Τεχνικής ηγεσίας – Ποδοσφαιριστών , για το πρωτάθλημα της Α ‘ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας – όπως και τώρα – , κάτω από τις οδηγίες του Θεσσαλονικιού  προπονητή κ. Τάκη Χρυσανίδη ,  παλιάς μεγάλης δόξας της ” χρυσής εποχής” του Απόλλωνα Καλαμαριάς , που πρίν μερικά χρόνια  έφυγε από τη ζωή .

Ο Αιγινιακός ανέκαθεν άρχιζε από τις  πρώτες ομάδες τις προπονήσεις το καλοκαίρι , ενδεικτικό της οργάνωσης που πάντα , υπάρχει στον σύλλογο .

Αν επιχειρήσουμε να κάνουμε μία σύγκριση 37 χρόνια μετά θα διαπιστώσουμε με ικανοποίηση ότι ο τότε έφορος Ποδοσφαίρου κ. Γιώργος Μηνούδης βρίσκεται ακόμα και  σήμερα στο Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού . Ο  Νίκος Μούμος τη συγκεκριμένη χρονιά ήταν ποδοσφαιριστής, ενώ φέτος Ταμίας του συλλόγου .

Και ο Γιώργος Καρανικόλας τη δεκαετία του 1980 έως το 2012 ήταν ανταποκριτής σε αθλητικές εφημερίδες και εδώ και πολλά χρόνια μετέχει στο Δ.Σ. των Κυανολεύκων.

Φωτογραφικό αρχείο :

Γιώργου Καρανικόλα 

1) : Ο Γιώργος Μηνούδης (δεύτερος από αριστερά . Και ο Γιώργος Καρανικόλας δεξιά του στον πάγκο του Αιγινιακού, της εποχής εκείνης.

2) : Ο Νίκος Μούμος ( αριστερά ) , συνομιλεί με τον δημοσιογράφο Γιώργο Καρανικόλα για τον Αιγινιακό της περιόδου 1985-86 .

3) : Ανταπόκριση του υπογράφοντα στην εφημερίδα ” Θεσσαλονίκη” , για την έναρξη της προετοιμασίας της Αιγινιώτικης ομάδας .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ