email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Σοφία Μαυρίδου: “Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τις εργασίες αποκατάστασης στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Πιερίας”

διαφήμιση
Σοφία Μαυρίδου

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει τις σωστικές ενέργειες που περιλαμβάνουν αποκατάσταση οδοστρώματος και ποικίλα τεχνικά έργα στο πλαίσιο του έργου που αφορά σε “επείγουσες εργασίες για αποκατάσταση βλαβών καταστρώματος οδού, σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας στο όρια του νομού Πιερίας” με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων/ ΣΑΕΠ808.
Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή έχει πραγματοποιηθεί η ασφαλτόστρωση εντός του οικισμού του Αγίου Δημητρίου του Δήμου Κατερίνης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η αποκατάσταση πρανών στην Εθνική Οδό Κατερίνης – Ελασσόνας στο ύψος του Αγίου Δημητρίου με κατασκευή τοιχίων με μικροπασσάλους και κατασκευή συρμάτινων διχτυών. Ταυτόχρονα, κατασκευάζεται σωληνωτός οχετός για απορροή ομβρίων.

Sofia Mauridou 3
Σοφία Μαυρίδου: “Συνεχίζουμε Με Αμείωτο Ρυθμό Τις Εργασίες Αποκατάστασης Στο Οδικό Δίκτυο Αρμοδιότητας Π.ε. Πιερίας” 3

κοντά στο παλιό δασονομείο στη Μόρνα, με επένδυση της παρακείμενης τάφρου με τσιμέντο, ενώ παράλληλα κατασκευάζεται φρεάτιο συλλογής ομβρίων και πραγματοποιείται ασφαλτόστρωση στο σημείο επέμβασης για αποκατάσταση της συγκεκριμένης οδού.

Sofia Mauridou 1
Σοφία Μαυρίδου: “Συνεχίζουμε Με Αμείωτο Ρυθμό Τις Εργασίες Αποκατάστασης Στο Οδικό Δίκτυο Αρμοδιότητας Π.ε. Πιερίας” 4

Η ασφάλεια των πολιτών της Πιερίας και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών, παραμένει σταθερά στόχος της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, η οποία συνεχίζει την υλοποίηση σημαντικών έργων για την αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Πιερίας, που πραγματοποιήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή μας.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα