email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Στις μέρες μας δημοσιογραφία σημαίνει διάφορα. ΣΩΣΤΗ δημοσιογραφία σημαίνει έρευνα για αναζήτηση της αλήθειας

διαφήμιση

Υπάρχει κάποια Ηλεκτρονική Εφημερίδα που για λόγους που ο ιδιοκτήτης της ξέρει, γράφει συνεχώς εναντίον του Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού κ. Αναστάσιου Μανώλα.

Επιμένει μάλιστα να δημοσιεύει φωτογραφίες του από το παρελθόν με τη στολή του Στρατηγού, πιστεύοντας ίσως ότι με αυτό τον τρόπο τον μειώνει περισσότερο. Έχω παραξενευτεί από αυτή την εμμονή.

Σε συζητήσεις με ανθρώπους που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, μου έδωσαν κάποιες «ερμηνείες» που δεν θέλω να πιστέψω αλλά δεν μπορώ και να αποκλείσω.

Τις τελευταίες μέρες τράβηξαν την προσοχή μου δύο δημοσιεύματα αυτής της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Το ένα αφορούσε συντήρηση της παλιάς μόνωσης του Γυμνασίου Μακρυγιάλου και το άλλο ασφάλιση αυτοκινήτου του Δήμου σε εταιρεία της Αθήνας. Επειδή πιστεύω ότι ΣΩΣΤΗ δημοσιογραφία σημαίνει έρευνα για αναζήτηση της αλήθειας θέλησα να ψάξω τί πραγματικά έγινε. Επικοινώνησα με τη Γυμνασιάρχη του συγκεκριμένου Γυμνασίου, με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο καθώς και με τον ίδιο το Δήμαρχο.

Από τη δημοσιογραφική έρευνα προέκυψαν τα παρακάτω: Σχετικά με τη συντήρηση της παλιάς μόνωσης, η ανάθεση έγινε στον συγκεκριμένο τεχνίτη γιατί σε έρευνα αγοράς που έκανε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, αυτός έδωσε την καλύτερη τιμή. Όπως μου είπε η Γυμνασιάρχης, το πρόβλημα τους ταλαιπωρούσε για αρκετά χρόνια και ήταν πολύ ευχαριστημένη που επιτέλους επιλύθηκε.

Σχετικά με την ασφάλεια του αυτοκινήτου πληροφορήθηκα τα εξής:

Ο Δήμος πριν προβεί στην ανανέωση του ασφαλιστηρίου κάποιου οχήματος ή μηχανήματος προβαίνει σε έρευνα αγοράς. Η ανάθεση γίνεται στην εταιρεία που για τις ίδιες ασφαλιστικές καλύψεις προσφέρει την καλύτερη τιμή. Οι τιμές ζητιούνται από αντιπροσώπους των ασφαλιστικών εταιρειών που βρίσκονται στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού. Φυσικά οι έδρες σχεδόν όλων των ασφαλιστικών εταιρειών είναι στην Αθήνα.

Γι´ αυτό ο «αμερόληπτος δημοσιογράφος» της συγκεκριμένης Ηλεκτρονικής Εφημερίδας έγραψε ότι η «ασφάλεια αυτοκινήτου δόθηκε σε εταιρεία της Αθήνας».

Κάτι ακόμη που θεωρώ πολύ σημαντικό είναι ότι όπως προέκυψε από την έρευνά μου, από την ανάλυψη των καθηκόντων της διοίκησης Μανώλα μέχρι τις 31-12-2020, οι ανανεώσεις των ασφαλιστηρίων οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου έγιναν με κόστος μικρότερο κατά περίπου 5.000 €.

Η αξιοπιστία τόσο του καθ´ενός από εμάς όσο και των ηλεκτρονικών εφημερίδων μας εξαρτάται από αυτά που δημοσιεύουμε.

Οι αναγνώστες μας, μας κρίνουν και μας αξιολογούν.

Τελειώνοντας επαναλαμβάνω για μια ακόμα φορά αυτό που πιστεύω πολύ: ΣΩΣΤΗ δημοσιογραφία σημαίνει έρευνα για αναζήτηση της αλήθειας.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Ι. Κομπατσιάρη για την εκλογή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρου Κουλκουδίνα στο αξίωμα του γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων για την νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Αξιότιμε κύριε Βουλευτή Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σε

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Κομπατσιάρη προς τον υποστράτηγο Φώτη Ντουḯτση πού ανέλαβε Διοικητής στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Αξιότιμε Στρατηγέ, Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα ως Δήμαρχος Πύδνας