email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Συνάντηση με “Πρώτο Θέμα” … Τον Αιγινιακό

διαφήμιση

Συνάντηση με “Πρώτο Θέμα” … Τον Αιγινιακό

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Στο “coffee island” του παλιού πρώην ποδοσφαιριστή του Αιγινιακού Στέφανου Μαγούδη στο Αιγίνιο, συναντήθηκαν χθές Κυριακή ποδοσφαιριστής του Αιγινιακού Βαγγέλης Ζαλοκώστας, που διαμένει με την οικογένεια του στην Αθήνα, ο λαϊκός βάρδος Σάκης Χυτιδης και ο υπογράφων . 

Και οι τρείς συνδέονται με άρρηκτη φιλία και συνδετικός κρίκος είναι η μεγάλη τους αγάπη ο Αιγινιακός .

Πέρασε αρκετός χρόνος από την τελευταία επίσκεψη του πρώτου στη γενέτειρα του λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του στη Πρωτεύουσα, αλλά ποτέ δεν έπαψε να ενδιαφέρεται για την πορεία του Αιγινιακού .

Έτσι η συζήτηση στράφηκε γύρω από την Αιγινιώτικη ομάδα και ο Βαγγέλης ήταν ιδιάτερα χαρούμενος για την πετυχημένη αγωνιστική της παρουσία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όταν ο Γιώργος Καρανικόλας ήταν Πρόεδρος της “ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ” κατά την εξαετία της Γ’ και Β’ εθνικής κατηγορίας ( 2012 – 15 και 2016 – 19 ), στις καθοδους του στην Αθήνα ούκ ολίγες φορές τον φιλοξένησε υποδειγματικά .

Μάλιστα ο παλιός ποδοσφαιριστής του συλλόγου, που όπως προαναφέραμε ζεί και εργάζεται στην Αττική μας ανέφερε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της για την επιστροφή της στα εθνικά πρωταθλήματα .

Όσο για τον Σάκη, ο “μόνιμος παράγοντας” του Αιγινιακού του διαμήνυσε σύντομα να ετοιμάζεται για τον μεγάλο χορό του σωματείου της Βόρειας Πιερίας …

Στη φωτό: Ο Βαγγέλης Ζαλοκώστας

 ( αριστερά), με τον Γιώργο Καρανικόλα και τον Σάκη Χυτίδη .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ