email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πιερίας: Να επιστρέψουν τώρα οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πιερίας
διαφήμιση

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πιερίας

Έντονη είναι η αγανάκτηση των πολιτών της Πιερίας για την άσχημη κατάσταση που δημιουργείται στο νοσοκομείο μας με την αποχώρηση και άλλων γιατρών και δεν πείθονται από τους Βουλευτές και πολιτευτές της ΝΔ που διατυμπανίζουν ότι κατόπιν ενεργειών τους θα έρθουν νέοι μόνιμοι υπάλληλοι στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Θάνος Παπαϊωάννου τους διαψεύδει κατηγορηματικά με την δήλωση του:

“Κανένα επίσημο αίτημα δεν υπάρχει από την κυβέρνηση για προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού προσωπικού προς το ΑΣΕΠ”

“Μια τέτοια προκήρυξη που θα μοριοδοτείται η προϋπηρεσία των συμβασιούχων εργαζομένων στο σύστημα υγείας, χρειάζεται περισσότερο χρόνο για την προετοιμασία της”

Η συνήθεια τους τα τελευταία δύο χρόνια να εξαγγέλλουν κάθε μήνα τις ίδιες συγκεκριμένες θέσεις γίνεται τώρα προεκλογικά με μεγαλύτερη ένταση. Με ψέματα δεν πείθουν και δεν μπορούν πλέον να κοροϊδεύουν κανένα.

Με αποφάσεις, όπως αυτή για την κατάργηση εφημεριών και την μετατροπή τους σε εφημερίες ετοιμότητας για νά εξοικονομήσουν χρήματα και να περιορίσουν τα ρεπό των γιατρών, απαξιώνουν το εξαντλημένο υπάρχον προσωπικό με αποτέλεσμα το νοσοκομείο να μην είναι ελκυστικό για νέους επιστήμονες και να καταλήγουν άγονοι οι διαγωνισμοί για την πρόληψη νέου ιατρικού προσωπικού.

Να σταματήσει επιτέλους ο άδικος διωγμό των υγειονομικών που είναι σε αναστολή εργασίας, σε μια περίοδο μάλιστα που είναι άκρως απαραίτητοι στο δημόσιο σύστημα υγείας, σε μια περίοδο που φουντώνει ένα νέο κύμα της πανδημίας.

Σταματήστε να τιμωρείται με την πολιτική σας υγειονομικούς και πολίτες.

Να γίνουν τώρα βουλευτικές εκλογές και να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να βάλουν τέλος στον εφιάλτη της νεοφιλελεύθερης κυβερνητικής πολιτικής.

Τμήμα υγείας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πιερίας

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα