email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ ΝΙΚΟΣ : Ήρθε η Ώρα της Απαλλαγής και της Ευθύνης.

διαφήμιση

Δυόμισι και παραπάνω χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που αποχώρησα από την διοίκηση Κουκοδήμου-Νταντάμη. Δυόμισι χρόνια με επιθέσεις προς το πρόσωπο μου κάθε είδους… Συκοφαντίες, διώξεις  δικαστικές που τις κέρδισα καταρρίπτοντας τα ψέματά τους , ανώνυμες επιθέσεις μέσω των social media , απειλές κάθε είδους…
Πουθενά όμως μέχρι τώρα ποτέ μα ποτέ δεν πήρα απαντήσεις  επί της ατζέντας . Πουθενά δεν βρήκα απαντήσεις για την έλλειψη οικονομικής διαφάνειας όταν μιλούσα με στοιχεία, για τις “στοχευμένες”αναθέσεις, για τις προφορικές αναθέσεις, για θέματα ηθικής και πολιτικής τάξης .  Θέματα που τότε έθεσα ξεκάθαρα και με ονοματεπώνυμο με την δήλωση ανεξαρτοποίησής μου.
  Δυόμισι χρόνια με συνεχή παρουσία μου στο δημοτικό συμβούλιο , λειτουργούσα πάντα με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών.
  Δυόμισι χρόνια με παρεμβάσεις μου  και στοιχεία, αντιστέκομαι σε κάθε θέμα, σε κάθε απόφαση του δημοτικού συμβουλίου,  που πλήττει το συμφέρον των δημοτών.
  Δυόμισι χρόνια πολεμάω την πολιτική αλαζονεία της διοίκησης Κουκοδήμου, μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο.
  Τώρα τρείς μέρες πριν τις εκλογές , “δυστυχώς” έχω επιβεβαιωθεί για αυτά που κατήγγειλα τότε και τα οποία σήμερα γίνονται αποδεκτά και αποδεικτά ακόμα και από τους πιο μετριοπαθείς τότε απέναντι στην απόφαση διαφοροποίησής μου.

  Είμαστε στο κρίσιμο χρονικό σημείο που πρέπει όλοι μας να αποφασίσουμε  να βάλουμε τέλος σε αυτή την  κατάσταση…
  Είναι ντροπή για τον Δήμο μας, τα παιδιά μας, το μέλλον μας, την Κατερίνη μας , να μείνει, να συνεχιστεί αυτή η πολιτικά άθλια  φιλοσοφία διοίκησης που εγκαθιδρύθηκε τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας.
Όλοι μας έχουμε την υποχρέωση να συμβάλουμε στην ανατροπή της.
Όλοι μας έχουμε την υποχρέωση της συμμετοχής και του αγώνα για να ξεριζώσουμε όσο είναι ακόμη νωρίς , τις ρίζες ενός πολιτικού παρασιτισμού.
Είναι η στιγμή της απόφασης για αλλαγή σελίδας!!!
Είναι η ώρα να κάνουμε επιτέλους  στην Κατερίνη μας το “άλμα ήθους” που έχει ανάγκη!!!

ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό
ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα