email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Υγειονομική βόμβα στα Παλιάμπελα Πιερίας! (Φώτο – Βίντεο)

διαφήμιση

Υγειονομική βόμβα στα Παλιάμπελα !

Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε

Σε αυτό το μικρό χωριό της Βόρειας Πιερίας θα νόμιζε κανείς ότι το μεγαλύτερο τωρινό πρόβλημα των κατοίκων θα ήταν η πανδημία … Και όμως δεν είναι έτσι ! Υπάρχει υγειονομική βόμβα στα Παλιάμπελα !

Το χωριό έχει γεμίσει με σκυλιά τα οποία περιπλανιούνται ανενόχλητα σπέρνοντας τον τρόμο και τον φόβο σε όποιον τολμήσει να βρεθεί στον δρόμο τους !

Όλο το κοπάδι σκυλιών συχνάζει σε ένα μαντρί το οποίο βρίσκεται μόλις 50 μέτρα μακριά από το πιο ακριανό σπίτι. Να σημειωθεί ότι εκεί γύρω ταΐζονται τα σκυλιά με ωμά κόκαλα από τον ιδιοκτήτη του μαντριού.

Κάποιες θηλυκές γέννησαν και το κοπάδι διπλασιάστηκε !

Κάποια σκυλιά είναι άρρωστα και φαίνεται να έχουν ψώρα..

Κάποια έχουν γεμίσει ψύλλους..

Οι κάτοικοι υποφέρουν και φοβούνται να περπατήσουν μη τυχόν τους επιτεθούν τα σκυλιά , να αφήνουν τα παιδιά τους να παίζουν στους δρόμους, να κολλήσουν κάποια αρρώστια, να γεμίσουν ψύλλους !

Πριν 3 μήνες περίπου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καταγγελίες στην αστυνομία, στον εισαγγελέα, στον Δήμο και στο υγειονομικό με την ελπίδα ότι θα βρεθεί σύντομα μια οριστική λύση..

Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Δήμος ενδιαφέρθηκε : Ήρθε ο υπεύθυνος του Δήμου για αυτά τα θέματα , πήρε τα κουταβάκια για να τα δωρήσει και μάζεψε 3 σκυλιά.

Το υγειονομικό, από την μεριά του, επισκέφτηκε το χωριό, διαπίστωσε την ανθυγιεινή κατάσταση και αποχώρησε.

Πέρασαν πάλι κάμποσες μέρες από τότε που Δήμος και υγειονομική υπηρεσία έδειξαν ενδιαφέρον για το θέμα και δυστυχώς οι κάτοικοι ακόμη περιμένουν μια δραστική λύση του θέματος, η οποία λύση δεν φαίνεται να έρχεται ούτε στον ορίζοντα ..

Τελικά ποιανού αρμοδιότητα είναι το πρόβλημα αυτό ;

Θεωρούνται αδέσποτα όλα αυτά τα σκυλιά;

Θεωρούνται ιδιοκτησία του κυρίου που τους ταΐζει;

Θα πρέπει λόγω νομικού κολλήματος να συνεχίσει να υποφέρει ένα ολόκληρο χωριό;

Το καλοκαίρι έρχεται : η δυσοσμία θα είναι ανυπόφορη… Οι ψύλλοι θα εισβάλουν σε όλο τον τόπο και τα σάπια κόκαλα θα φέρουν αρρώστιες …

Οι κάτοικοι του χωριού περιμένουν απεγνωσμένα να παρθεί οριστική λύση ..

Ως τότε, δυστυχώς, νιώθουν να είναι άνθρωποι ενός κατώτερου θεού !

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Ι. Κομπατσιάρη για την εκλογή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρου Κουλκουδίνα στο αξίωμα του γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων για την νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Αξιότιμε κύριε Βουλευτή Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σε

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Κομπατσιάρη προς τον υποστράτηγο Φώτη Ντουḯτση πού ανέλαβε Διοικητής στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Αξιότιμε Στρατηγέ, Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα ως Δήμαρχος Πύδνας