Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

1η κατά σειρά προεκλογική ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Δίου-Ολύμπου κ. Πέτρου Κιάφα με τον Συνδυασμό ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ για τον Δήμο και τον Δημότη.

Στο κατάμεστο θεατράκι του πάρκου του Λιτοχώρου πραγματοποιήθηκε εχθές η 1η κατά σειρά προεκλογική ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Δίου-Ολύμπου κ. Πέτρου Κιάφα με τον Συνδυασμό ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ για τον Δήμο και τον Δημότη.

Τον Υποψήφιο Δήμαρχο προλόγισε ο κ. Νικόλαος Λάππας, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό, ο οποίος ανέφερε τα προβλήματα του Λιτοχώρου και δεσμεύτηκε για την λύση τους.

Στη συνέχεια ο κ. Κιάφας, αφού έκανε αναφορά για την Ημέρα Μνήμης των 100 χρόνων από την Γενοκτονία των Ποντίων, ανέλυσε το Όραμα του Συνδυασμού του, έκανε αναφορά στο πρόγραμμά του – το οποίο έχει ήδη διανεμηθεί σε όλα τα σημεία του Δήμου – και παρουσίασε τους Υποψηφίους του της Τοπικής Κοινότητας του Λιτοχώρου αλλά και τους Υποψηφίους Δημοτικούς του Συμβούλους.

Σήμερα, Δευτέρα, 20 Μαίου και ώρα 20:00 ο κ. Κιάφας θα πραγματοποιήσει την 2η προεκλογική του ομιλία στην πρωτεύουσα της Ενότητας του Ανατολικού Ολύμπου, την Λεπτοκαρυά, στον Πεζόδρομο.

Share this post