Συνειδητοποιήσεις φέρνει η σημερινή μέρα σε όλα τα επίπεδα. Η Σελήνη σε θετική σύνδεση με τους Δεσμούς της Σελήνης και με τον Δία το απόγευμα μας προτρέπει να έρθουμε σε επαφή με τα ταλέντα μας βρίσκοντας τρόπο να τα εκμεταλλευτούμε προς την πιο δημιουργική κατεύθυνση ζωής. Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου ενισχύει την δύναμη και την υπομονή προς αυτόν τον στόχο και την πορεία.

Κριός

Η σημερινή μέρα σε βοηθά να ασχοληθείς με χρηματοοικονομικά θέματα. Εκκρεμότητες που είναι ανοιχτές τώρα μπορούν να ολοκληρωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μια επιτυχημένη στρατηγική τώρα μπορεί να είναι αποτελεσματική σεβόμενη τις αξίες, τις επιθυμίες αλλά και τις δυνατότητές σου. . .

Ταύρος

Η διεκδίκηση της ανεξαρτησία σου όταν άλλοι προσπαθούν να σου την μπλοκάρουν είναι έντονη όπως ο Ταύρος σε υαλοπωλείο. Η Σελήνη στο ζώδιο σου με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σε βοηθούν παρόλο την αστάθεια που μπορεί να νιώθεις λόγω του πλανήτη Ουρανού στο ζώδιο σου, να βρεις τις ισορροπίες σου μέσα από ευχάριστες συναναστροφές ή προσωπική δραστηριότητα σήμερα. . .

Δίδυμοι

Υπόγεια ρεύματα σε κεντρίζουν σήμερα και μπορείς μέσω της διαίσθησης σου να κατανοήσεις συναισθήματα που κινητοποιούνται μέσα σου. Η επιφυλακτικότητα θα είναι αρωγός της ημέρας ωστόσο προς το βράδυ μπορείς να χαλαρώσεις με την συντροφιά αγαπημένων φίλων ή του ανθρώπου που αγαπάς και έχει μια ανοιχτή αγκαλιά για σένα. . .

Καρκίνος

Κοινωνικές συναναστροφές σήμερα ευνοούνται ώστε να συνδεθείς με βαθύτερα συναισθήματα και να νιώσεις ασφαλής και γειωμένος/η. Ωστόσο είναι εύκολο σήμερα να κάνεις πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση, να νιώσεις ασφάλεια και μπορεί να αφήσεις πίσω δικές σου προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες. Καλό είναι να το έχεις υπ’ όψιν σου. . .

Λέων

Οι σκέψεις είναι πολλές και μπορείς να αφεθείς στην ροή που σε πηγαίνει. Δεν υπάρχουν μυστικά σήμερα, όλα είναι ανοιχτά καθώς και η προθυμία σου να δημιουργήσεις με κάθε τρόπο ανάπτυξη σε κάτι που σε ενδιαφέρει και έχεις τον τρόπο να το κάνεις να αντέξει στον χρόνο. . .

Παρθένος

Σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να εντάξεις την δημιουργία μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας σου. Μπορείς να κανονίσεις μια έξοδο που θα διεγείρει την φαντασία ή να ασχοληθείς κατά την διάρκεια της εργασίας σου με κάτι το οποίο διευρύνει τους ορίζοντες σου. . .

Ζυγός

Σήμερα έρχεσαι σε επαφή με οτιδήποτε βρίσκεται στην σφαίρα “οικογένεια”. Η καρδιά σου σήμερα σε πηγαίνει προς τα εκεί και το πλανητικό σκηνικό σε ενθαρρύνει να ασχοληθείς με τα μέλη της ή με ανθρώπου που πραγματικά αισθάνεσαι οικογένεια σου. Είναι καλός χρόνος και χρειάζεται να είσαι ευγνώμον με ότι έχεις στην ζωή σου αυτή την στιγμή. . .

Σκορπιός

Η προσωπική ικανοποίηση σήμερα έρχεται μέσα από αποκαλύψεις και επιτεύξεις. Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί της ημέρας για σένα και οτιδήποτε έρχεται σήμερα μπροστά σου μπορείς να το βάλεις κάτω από το μικροσκόπιο προς περαιτέρω διερεύνηση. Ξέρεις καλά να το κάνεις όχι μόνο λόγω γνώσεων αλλά και λόγω αυξημένης διαίσθησης. . .

Τοξότης

Σήμερα μπορείς να εστιάσεις και να δώσεις την ενέργεια σου σε πρακτικά θέματα, στην εργασία σου ή σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία σου. Είναι σίγουρο πως η πλήξη δεν θα σου χτυπήσει την πόρτα. Χρησιμοποίησε ότι ευκαιρίες δίνονται σήμερα και εκμεταλλεύσου τις όσο καλύτερα μπορείς. . .

Αιγόκερως

Τα δώρα που έρχονται σήμερα είναι σημαντικά και μπορείς να ωφεληθείς και να απολαύσεις τις στιγμές που γεννιούνται. Η τέχνη, η δημιουργία, η απόλαυση και η ανάπτυξη σου χτυπούν την πόρτα και είσαι πρόθυμος/η να την ανοίξεις. Η φαντασία σου θα είναι αρωγός της ημέρας και του προγράμματος σου. . .

Υδροχόος

Σήμερα μπορείς να κάνεις ότι επιθυμήσεις. Η ανάγκη σου να αποσυρθείς στα ιδιαίτερα σου θα γίνει σεβαστή από τους άλλους αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να γίνει κατανοητό σε σένα πως το να είσαι λιγότερο προσιτός/ή στον κόσμο όταν το επιθυμείς είναι ένα αναμφισβήτητο δικαίωμα σου. . .

Ιχθύες

Οποιοδήποτε είδος επικοινωνίας σήμερα ευνοείται για σένα. Νιώθεις την παρακίνηση και έχεις την μαγική ικανότητα να μαγεύεις τους συνομιλητές σου να ακολουθήσουν τα δικά σου λεγόμενα. Μπορείς να περάσεις μηνύματα που περιέχουν όμορφα συναισθήματα και να φέρεις ευεργετικά αποτελέσματα σε σένα αλλά και σε όσους έχεις δίπλα σου. . .

πηγη