Κατερίνη Και Πιερία δίνουν Το Παρών Τους ΣΤΟ 100 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΑΣ 7-9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ Σ.Ε.Φ. ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

7-9 Δεκεμβρίου 2018 η καρδιά του Μελιού και της Μέλισσας χτυπάει στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά, όπου θα λάβει χώρα το 10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Μέλισσας, με περισσότερους από 250 μελισσοπαραγωγούς απ όλη την Ελλάδα….Πιερία, Ημαθία, Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Μεσσηνία, Ηλεία, Ροδόπη, Ικαρία, Κάρπαθος, Κέα, Λήμνος, Λέσβος, Τήνος και Ιωάννινα είναι μερικά από τα μέρη που συμμετέχουν στο μοναδικό αυτό Φεστιβάλ παρουσιάζοντας τα προϊόντα τους. Πολλά κεράσματα και παραδοσιακά εδέσματα σας περιμένουν να σας γλυκάνουν.
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα γίνει και μελισσοκομικό Συνέδριο, γευσιγνωσίες μελιού και γαστρονομικές παρουσιάσεις με το υπέροχο Ελληνικό μέλι. Στόχος του 10ΟΥΦεστιβάλ Μελιού και Μέλισσας είναι η καλύτερη δυνατή προβολή των επώνυμου ποιοτικού μελιού και των προϊόντων κυψέλης στο ευρύ καταναλωτικό κοινό αλλά φυσικά και στους άμεσα εμπλεκόμενους χώρους μαζικής εστίασης. Εδώ θα πρέπει να αναφερθεί πως από την Πιερία στο Φεστιβάλ αυτό θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Πιερίας Κώστας Παπαγιαννούλης καθώς και ο π. Ευάγγελος Καρακάσης, βαθύς γνώστης και επιστήμονας στην τέχνη του μελιού και του βασιλικού πολτού, ενός ανθρώπου που έχει αναβαθμίσει κατά πολύ την μελισσοπαραγωγή εντός και εκτός.

Επειδή τα προηγούμενα χρόνια είχα την χαρά και την ευκαιρία να παρακολουθήσω από κοντά το Φεστιβάλ Μελιού και Μέλισσας συστήνω ανεπιφύλακτα να προγραμματίσετε την παρουσία- επίσκεψή σας σ αυτό, το τριήμερο 7-9 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας του Πειραιά!

Share this post

Unink tatoo

Περιγιάλι στην Ολυμπιακή Ακτή