Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Μαζί μπορούμε …

1070 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

1070 γενναίοι….

1070 ευχαριστώ στον κάθε ένα και την καθεμιά που με εμπιστευθήκατε με 1 από τους σταυρούς προτίμησής σας. Χωρίς συμμαχίες, χωρίς πολιτικά γραφεία, στο πιο ΔΥΣΚΟΛΟ ψηφοδέλτιο για υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους. Μου δώσατε εντολή να σας εκπροσωπήσω και ξεκίνησα να το κάνω από το 1ο λεπτό, πριν ακόμα μάθω εάν έχω εκλεγεί. 

Δυναμικά, με πάθος, με όλη μου την ψυχή υποστήριξα τον Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη και για την δεύτερη Κυριακή και δεν ‘’άραξα’’ στην σιγουριά της προσωπικής μου εκλογής. Γιατί πίστευα και πιστεύω ότι ο Σάββας είναι η καλύτερη συγκριτικά επιλογή.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη, από το στόμα του οποίου άκουσα ΜΟΝΟ αλήθειες και ξεχωριστές συμβουλές. Δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος σε ΟΛΑ όσα μου είχε πει. Είμαι βέβαιος ότι το έργο του θα εκτιμηθεί από την πλειοψηφία, τα επόμενα χρόνια.

Συγχαίρω τον κ. Κώστα Κουκοδήμο για την εκλογή του και εύχομαι ολόψυχα να φροντίσει για το καλό του Δήμου και να είναι Δήμαρχος ΟΛΩΝ των Δημοτών. Συγχαίρω φυσικά και όλους όσοι μπήκαν στην διαδικασία να θέσουν τον εαυτό τους στην κρίση του κόσμου, αγωνίστηκαν, έτρεξαν, έβαλαν τα δυνατά τους για την εκλογή τους και την εκλογή του δικού τους υποψήφιου Δημάρχου.

Ευχαριστώ από καρδιάς, την γυναίκα μου και τα παιδιά μου που έτρεξαν και πόνεσαν περισσότερο από τον κάθε ένα για την εκλογή μου. Τον πατέρα μου και την μητέρα μου, τα αδέρφια μου και όλη την οικογένεια Αναστασιάδη, Γκιάτα, Πείδη και Πούρικα που αγωνίστηκαν στο πλευρό μου. 
Δεν θα κατάφερνα ΤΙΠΟΤΑ χωρίς τους συνεργάτες μου, τα παιδιά που δουλεύουν στην εταιρία ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, τους κολλητούς μου φίλους, τους κουμπάρους και φυσικά την ομάδα των ανθρώπων που έχουμε σηκώσει μανίκια για να βοηθήσουμε την αποτελεσματική διαχείριση των άστεγων τετράποδων φίλων μας.

Ξεχωριστά, θέλω να ευχαριστήσω, τους ανθρώπους που ψήφισαν τον ΘΩΜΑ ενώ ήταν αντίθετοι με την επιλογή μου. Αυτοί με κάνουν να αισθάνομαι ακόμη πιο μεγάλη τιμή και ευθύνη.
Δίνω υπόσχεση και λόγο τιμής.  Θα ψηφίσω ΟΛΑ όσα ωφελούν τον Δημότη, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ποιος τα προτείνει. Θα καταψηφίσω ΟΛΑ όσα ζημιώνουν τον Δημότη, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ποιος τα προτείνει. Θα ΧΤΥΠΗΣΩ το χέρι μου στο τραπέζι και θα υψώσω την φωνή μου για όλα όσα θέλω να διεκδικήσω και έχω υποσχεθεί σε όλους σας. Και πιστέψτε με….θα με ακούσετε, όσο μακριά από το Δημαρχείο και αν είστε.

Γιατί θα είμαι πάντα ο Θωμάς που ξέρετε….

Αναστασιάδης Θωμάς

Share this post