Σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην “Διαύγεια”

Σε 1,5 εκατ. ευρώ ανέρχεται το ποσό που θα λάβουν τις επόμενες ημέρες τα πολιτικά κόμματα ως κρατική χρηματοδότηση σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην “Διαύγεια”.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της ετήσιας χρηματοδότησης και της ενίσχυσης για επιμορφωτικούς σκοπούς θα λάβει 563.975,93 ευρώ η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ 455.254,98 ευρώ, το Κίνημα Αλλαγής 149.481,68 ευρώ, ΚΚΕ 112.976,05 ευρώ, Ελληνική Λύση 92.105,48, ΜεΡΑ25 76.205,88, Χρυσή Αυγή 31.250,00 ευρώ, Ποτάμι 9.375 ευρώ, Πλεύση Ελευθερίας 9.375 ευρώ.

1,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
Είναι παράνομο και ανήθικο αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μας. Απαιτούμε άμεσα να καταργηθούν οι ενισχύσεις και τα αναδρομικά στα κόμματα. Τη στιγμή που υπάρχουν άνεργοι και άστεγοι Έλληνες, νόμιμοι πολίτες αυτής της χώρας που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, είναι ντροπή τους να παίρνουν λεφτά στα κόμματα.Αίσχος! O λαός τους ψηφίζει για να τον βοηθήσουν, όχι για να ζουν εκείνοι μες στα πούπουλα και να τον εξαθλιώνουν! Εμείς απαιτούμε να ληφθούν μέτρα κατά της διαφθοράς και υπέρ της ισότητας και της δικαιοσύνης.
1. Να καταφγηθούν τα μπόνους των βουλευτών. Δε φτάνει δηλαδή που παίρνουν τόσα χιλιάρικα το μήνα, χρειάζονται και έξτρα λεφτά για να προδώσουν καλύτερα τη χώρα;
2. Μείωση των βουλευτών από 300 στους 150. Μια χαρά φτάνουν και περισσεύουν για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να μην καταχρεώνεται το κράτος την πανάκριβη συντήρησή τους.
3. Κάθε 3 μήνες να λογοδοτούν οι βουλευτές και οι υπουργοί για το έργο τους. Δεν γίνεται να μένουν ανεξέλεγκτοι και να μην υπάρχει διαφάνεια για τις δαπάνες του κράτους, για τις συμφωνίες, τα νομοσχέδια και τις αποφάσεις τους. Δεν γίνεται κάθε χρόνο να βγαίνει κι από ένα σκάνδαλο στη χώρα στο οποίο εμπλέκονται πολιτικοί και να μένουν στο απυρόβλητο και να διαιωνίζεται η ατιμωρησία!
4. Προέκταση αυτού είναι η άμεση κατάργηση της ασυλίας! Όποιος κατηγορείται για οποιοδήποτε έγκλημα ή παράνομη ενέργεια να αντιμετωπίζει τη δικαιοσύνη όπως και ο κάθε απλός πολίτης.
5. Κατάργηση των οχημάτων και των έξτρα μπόνους των βουλευτών. Να χρησιμοποιούν μόνο το αυτοκινητάκι τους για τις μετακινήσεις τους, όπως όλος ο κόσμος. Δεν θα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος τις λιμουζίνες και τα γούστα τους. Εξάλλου έχουν μια χαρά μισθούς για να μπορούν να συντηρούν το δικό τους αυτοκίνητο. Εδώ έχουν την απαίτηση από τους Έλληνες να πληρώνουν τα πάντα από την τσέπη τους, με μισθό 500 και 600 ευρώ.
6. Να μπορεί κάποιος να εκλεγεί βουλευτής το πολύ 2 φορές. Αρκετά με την οικογενειοκρατία και τους ισόβιους μισθούς και συντάξεις.
7. Έτσι οδηγούμαστε στο επόμενο μέτρο: Μείωση μισθών όπως υπέστησαν οι Έλληνες πολίτες. Κατευθείαν ψαλίδι στο 50%.
8. Απόρροια των προηγούμενων είναι η άμεση κατάργηση της σύνταξης. Αν είναι δυνατόν κάποιος να βγαίνει 2 φορές βουλευτής και μετά να του δίνει το κράτος παχυλή σύνταξη για να κάνει πολυτελή ζωή, σε ότι ηλικία και να βρίσκεται!
9. Επίσης ψαλίδι σε μισθούς και συντάξεις πρωθυπουργού και προέδρου της δημοκρατίας.
10. Όλα αυτά κοστίζουν 1 δις το μήνα! ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ! Δικάμας εργοστάσια, δική μας βιομηχανία με αυτοκίνητα, μηχανές, αεροπλάνα, σκάφη και άλλα. Εκσυγχρονισμός των ναυπηγείων μας. Δεν χρειαζόμαστε τα δάνεια που μας υποδουλώνουν και μας εξευτελίζουν. Χρειαζόμαστε κυβερνήτες με όραμα και αγάπη για την πατρίδα.
11. Αν το θελήσουμε, μπορούμε να κατακτήσουμε τον κόσμο. Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και η ιστορία το αποδεικνύει. Έχουμε ικανότητες και δυνατότητες. Δεν θα τις αφήσουμε να πάνε χαμένες επειδή στο τιμόνι βρίσκονται ανθέλληνες και προσκυνημένοι προδότες.
12. Θέλουμε και μία ελληνική τράπεζα, καθαρά ελληνική όμως! Για τους Ορθόδοξους Έλληνες πατριώτες. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα δυνατή και μεγάλη ξανά. Να υψώσουμε ξανά το έθνος στο βάθρο που του αξίζει.
Το κόμμα μας είναι ανοιχτό για όλους τους πατριώτες.
ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΝΤΟΣ ΠΑΤΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ
Δείτε το άρθρο εδώ: https://www.protothema.gr/…/15-ekat-euro-sta-tameia-t…/APP/…

πηγη