Περιγιάλι στην Ολυμπιακή Ακτή

Uniknk Tatoo

Erato Wine Restaurant…

ΟΔΗΓΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Βαρύ πένθος στο τελευταίο αντίο της 21χρονης φοιτήτριας – Σοκάρουν τα λόγια του ιατροδικαστή.

Βαρύ πένθος στην κηδεία της άτυχης 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, η οποία όπως αποκάλυψε και ο ιατροδικαστής θα ζούσε εάν οι δολοφόνοι της δεν αποφάσιζαν να την πετάξουν από μεγάλο ύψος στην θάλασσα….Η σορός της 21χρονης φοιτήτριας έφθασε σήμερα στο Διδυμότειχο και αφού πήγαν για λίγο το φέρετρο με τη σορό της στο σπίτι της οικογένειας Τοπαλούδη, ξεκίνησε η νεκρική πομπή προς την εκκλησία όπου αυτή την ώρα ψέλνεται η εξόδιος ακολουθία.

Στο πλευρό της οικογένειας η τοπική κοινωνία του Διδυμότειχου. Φίλοι της κοπέλας και των γονιών τους, την αποχαιρετούν με δάκρυα στα μάτια.

Ο πατέρας της συντετριμμένος μίλησε ότι η δολοφονία της κόρης του είναι από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα. Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτε που να συνιστά απειλή για την κόρη του, τονίζοντας ότι «αν ήξερα ότι κάποιος την ενοχλεί θα είχα πάρει μονομιάς το αεροπλάνο».

Σχολιάζοντας τη σύλληψη των δυο νεαρών ο Ιωάννης Τοπαλούδης νωρίτερα είχε δηλώσει ότι «μετά από αυτό (σ.σ. τη σύλληψη) ίσως να είναι πιο ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το κορίτσι μου».
Τι δήλωσε ο ιατροδικαστής

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης Ελένης μίλησε στο Star και συγκλονίζει με όσα αποκάλυψε. Όπως είπε, «η Ελένη μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της». Ωστόσο μεγαλύτερο σοκ προκαλεί η αποκάλυψή του ότι αν την είχαν πάει στο νοσοκομείο (αντί να την πετάξουν στα βράχια και στη θάλασσα) θα είχε σωθεί. Τον μαρτυρικό της θάνατο αποδεικνύουν και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Share this post