Η 22Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.[ΦΩΤΟ].

Για 22η χρονιά οι άνθρωποι του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου του Αη Γιώργη του όμορφου και γραφικού χωριού της Μεσαίας Μηλιάς του Δήμου Κατερίνης….
ενός παραμελημένου και ξεχασμένου τόπου από την σημερινή Δημοτική Αρχή, διοργάνωσαν την Γιορτή του Τσίπουρου, το διήμερο 10 και 11 Νοεμβρίου 2018 στην κεντρική τους πλατεία, στο ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο.
Μουσική και τραγούδια από τοπικά σχήματα και πολιτιστικούς συλλόγους διασκέδασαν τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους που παραβρέθηκαν και δοκίμασαν δωρεάν άφθονο ποιοτικό τσίπουρο και τοπικούς νόστιμους μεζέδες και εδέσματα, ενώ αισθητή ήταν και φέτος η παρουσία των ντόπιων παραγωγών που κρατάν τις δικές τους Θερμοπύλες, εκθέτοντας τα παραγόμενα φρέσκα και μεταποιημένα τους αγροτικά προϊόντα. Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αη Γιώργη Μεσαίας Μηλιάς του Δήμου Κατερίνης Γιώργος Καλαμάτας, δεν έκρυβε την χαρά και την ικανοποίησή του για την θερμή ανταπόκριση του κόσμου που έσπευσε από κάθε σημείο της περιοχής να παραβρεθεί να στηρίξει με την παρουσία του την εκδήλωση αυτή, που κορυφώθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου το μεσημέρι.
Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για την ερχόμενη χρονιά

Advertisements

Share this post

Unink tatoo

Περιγιάλι στην Ολυμπιακή Ακτή