Λίγο μετά την Νέα Σελήνη, η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Υδροχόου μαζί με τον Ερμή μας βάζει στη πρίζα με αποτέλεσμα να έχουμε ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα σήμερα. Η σχέση του Ερμή με τον Άρη θα μπορούσε να φέρει αλλαγές και πιθανά θα χρειαστεί να είμαστε ευέλικτοι όσο αφορά αυτό το πρόγραμμα ωστόσο πάντα σεβόμενοι τόσο την προσωπική μας ελευθερία όσο και των άλλων.

Κριός

Κράτα την διάθεση σου θετική ακόμη και εάν το πρόγραμμα σου αλλάξει κατά την διάρκεια της ημέρας. Οι προκλήσεις μπορεί να φέρουν εμπόδια αλλά έχεις την εύνοια να τα ξεπεράσεις με χιούμορ. Ακόμη και αν μια συζήτηση ξεφύγει από το αρχικό θέμα και μπεις σε ένα είδος ανταγωνισμού και πάλι η καλή σου διάθεση θα είναι αυτή που θα κάνει την μέρα σου απλά ενδιαφέρουσα. . .

Ταύρος

Σήμερα έχεις αρκετή ενέργεια να κάνεις ότι θελήσεις. Το πρόγραμμα σου όσο δύσκολο και αν είναι δεν φαίνεται να σε δυσκολέψει στην πράξη γιατί είναι ευνοϊκή μέρα με καλή ροή ενέργειας. Το σημαντικό είναι να βάλεις ένα στόχο και να φτιάξεις το πλάνο. Τα υπόλοιπα θα κυλήσουν από μόνα τους. . .

Δίδυμοι

Μια αρκετά απαιτητική μέρα αλλά δεν φαίνεται να δημιουργούνται ιδιαίτερα προβλήματα. Επικοινωνιακά θέματα κινητοποιούνται κυρίως ανεξάρτητα αν είναι για επαγγελματικό σκοπό ή προσωπικό. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να τα διαχωρίσεις. Καλό θα ήταν να μην μπλέξεις το ένα με το άλλο. Ξεχώρισε τα και ακόμη και εάν οι προθέσεις σου είναι το ίδιο φιλικές, εστίασε στον διαφορετικό τόνο που χρειάζεται να έχεις για το κάθε ένα. . .

Καρκίνος

Σήμερα όλα κινούνται με τους δικούς τους ρυθμούς και καλό θα ήταν να είσαι υπομονετικός/ή εκεί που βλέπεις πως δεν μπορείς να συντονιστείς. Απέφυγε υποδείξεις του τύπου πως πρέπει να κάνουν άλλοι την δουλειά τους ακόμη και αν είναι ο ρόλος σου η εποπτεία. Δεν σου λείπει η ικανότητα να τους καθοδηγήσεις αλλά το γεγονός πως σήμερα είναι περισσότερο δύσκολη η προσαρμογή. . . 

Λέων

Σήμερα κράτα μικρό καλάθι όσο αφορά τις προσδοκίες σου. Ο λόγος δεν είναι επειδή υπάρχει κάποιο είδος ασυνεννοησίας ή δυσκολίας να προβείς στις δράσεις που θέλεις αλλά αντικειμενικά ενδέχεται η αισιοδοξία σου να χτυπάει κόκκινο. Ένας ανοιχτός διάλογος μπορεί να μην καταλήξει όπως θα ήθελες ή να βλέπεις αντιδράσεις σε κάτι που εσύ είσαι απόλυτα σίγουρος/η. . .

Παρθένος

Σήμερα καλό θα ήταν να βάλεις προτεραιότητες στο πρόγραμμα σου και να τις ακολουθήσεις κατά γράμμα. Υπάρχει έντονη τάση να θελήσεις να αποφύγεις να κάνεις πράγματα τα οποία για κάποιον λόγο είτε σε αγχώνουν είτε δεν είσαι σίγουρος/η πως θα τα βγάλεις πέρα μέχρι το τέλος. Όποιος και εάν είναι ο λόγος δεν κερδίζεις τίποτα με το να τα αναβάλλεις. . .

Ζυγός

Το σημαντικότερο είναι η ομαδική εργασία ανεξάρτητα το αποτέλεσμα που θα φέρει σήμερα. Η πρόοδος μπορεί να μην είναι η αναμενόμενη ωστόσο είναι σημαντικό το ομαδικό πνεύμα ακόμη και αν δεν μπορείτε να συντονιστείτε όλοι το ίδιο καλά. Η προσπάθεια και η επιμονή παίρνει τα εύσημα. . .

Σκορπιός

Είσαι σε καλή διάθεση και μπορείς να φέρεις εις πέρας ότι έχεις προγραμματίσει για σήμερα ωστόσο καλό θα ήταν να σταθείς περισσότερο στην αντικειμενική πλευρά των καταστάσεων παρά στην διαίσθηση σου. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και προσπάθησε να έχεις αντικειμενικά όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι πριν το κάνεις. Η βιασύνη δεν θα σε πάει πιο γρήγορα αντιθέτως μπορεί να κάνεις λάθη. . .

Τοξότης

Σήμερα είναι μια μέρα που καλό θα ήταν να ακούς περισσότερο αντί να μιλάς. Οι συζητήσεις μπορεί να κρύβουν παγίδες και η αισιόδοξη και καλοπροαίρετη φύση σου δεν είναι βοηθητική στο να το καταλάβεις άμεσα. Με σύνεση και προσοχή προχωράς μέχρι εκεί που ανοίγει το βήμα σου. . .

Αιγόκερως

Τα αποθέματα ενέργειας σου είναι αρκετά για να κάνεις οτιδήποτε θελήσεις σήμερα ωστόσο ενδέχεται νέα πράγματα να εμφανίζονται από το πουθενά παίζοντας με τα νεύρα και την υπομονή σου. Η πρόκληση είναι με ηρεμία και σύνεση να εξετάσεις ότι νέο ή ξαφνικό προκύψει σήμερα και να προσπαθήσεις να το εντάξεις στο πρόγραμμα σου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, μπορείς να το μεταφέρεις για μια άλλη στιγμή αντί να τρέχεις δεξιά και αριστερά προσπαθώντας να τα ισορροπήσεις όλα. . .

Υδροχόος

Είναι σημαντικό σήμερα να αξιολογήσεις σωστά τον χρόνο σου σε σχέση με την ποιότητα της εργασίας σου. Αρχικά θα σου φανεί εύκολο αλλά στην συνέχεια μπορεί να χαθείς στο δάσος ψάχνοντας το δέντρο. Απέφυγε να πάρεις αποφάσεις χωρίς να έχεις όλα τα δεδομένα. Είναι καλύτερο να ξοδέψεις λίγο παραπάνω χρόνο για να σιγουρευτείς για την αντικειμενικότητα της γνώμης που έχεις σχηματίσει για κάτι που σε ενδιαφέρει. . .

Ιχθύες

Σήμερα υπάρχει η τάση να μπερδευτείς μεταξύ αυτό που σου λένε οι σκέψεις σου και αυτό που πραγματικά νιώθεις. Η απόφαση θα είναι δύσκολη και η κρίση σου μπορεί σήμερα να μην είναι σωστή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δεις πόσο επηρεάζεσαι από τα συναισθήματα που νιώθεις σε σχέση με την αντικειμενική ματιά στο θέμα που σε απασχολεί. Αν καταφέρεις να τα ξεχωρίσεις είναι σίγουρο πως θα πάρεις την σωστή απόφαση. .  .

ΠΗΓΗ