Σώρρας: Έχω τα 600 δισ. ευρώ και μπορώ να σώσω την χώρα!.

Την απελευθέρωση του από τις φυλακές διεκδικεί ο Σώρρας πέντε μήνες από την απόφαση των δικαστικών αρχών για την προφυλάκισή του….Ο Σώρρας ακόμα και μπροστά στον ανακριτή επέμεινε ότι κατέχει τα ομόλογα των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που μπορούν να σώσουν την Ελλάδα από τα χρέη της.

Ο Αρτέμης Σώρρας κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, επισημαίνοντας πως δεν είναι ύποπτος φυγής καθώς “ως πολιτικός αρχηγός, δεν σκοπεύει να εξαφανιστεί από την Ελλάδα”.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η ανάκριση που διενεργείται για την υπόθεση ο 1ος ειδικός ανακριτής, Βασίλης Ζιάκας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει καλέσει σε απολογία δέκα ακόμα κατηγορούμενους.

Τι ισχυρίζεται ο Αρτέμης Σώρρας

Πιο συγκεκριμένα, κατά πληροφορίες, ο Αρτέμης Σώρρας στο αίτημα αποφυλάκισης του, υποστηρίζει ότι ότι αδίκως έχει οδηγηθεί στη φυλακή καθώς ήδη “με τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει προσκομίσει στον ανακριτή, αποδεικνύει την αθωότητά του”. Ισχυρίζεται επίσης ότι δεν είναι ύποπτος φυγής κι ότι δεν εμφανίστηκε στις δικαστικές αρχές διότι “δεν είχε λάβει γνώση της κλήσης του, καθώς επιδόθηκε σε λάθος διεύθυνση”. Για τους 15 μήνες που παρέμεινε καταζητούμενος, επαναλαμβάνει ότι το έπραξε γιατί κινδύνευε η ζωή του.

Ο πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις κατηγορείται για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απάτη σε βάρος Δημοσίου, Τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Αρτέμης ΣώρραςΑρτέμης Σώρρας
Την ίδια στιγμή, 1ος ειδικός ανακριτής Βασίλης Ζιάκας που χειρίζεται την υπόθεση, έχει προσωποποιήσει τις κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της απάτης, της απόπειρας απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα σε βάρος ακόμα 10 προσώπων.

Share this post

Unink tatoo

Περιγιάλι στην Ολυμπιακή Ακτή