Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Ένα μεγάλο μπράβο….

Συγχαρητήρια στον Κατερινιώτη που μετέτρεψε το γκαράζ του στο κέντρο της Κατερίνης, σε καταφύγιο αδέσποτων για να τα προφυλάξει από το κρύο. Το παραδειγμά του πρέπει να το ακολουθήσουμε όλοι.

Με τον χιονιά, τα αδέσποτα γατιά και σκυλιά δεν χρειάζονται μονάχα φαί και νερό. Τώρα κινδυνεύουν κυριολεκτικά να πεθάνουν απ’ το κρύο!

Όσοι λοιπόν λοιπόν νοιαζόμαστε για τα ζώα των δρόμων, ας σώσουμε όσες ζωές μπορούμε, αφιερώνοντας λίγο χρόνο, με υλικά που υπάρχουν μάλλον σε κάθε σπίτι ή που βρίσκονται εύκολα με μια γρήγορη αναζήτηση.

Σχεδόν ανέξοδα, μόνο με την αγάπη και το μεράκι μας, κάποια χαρτόκουτα ή καλάθια, τυλιγμένα με λίγο νάυλον (καλύτερα ακόμα με φυσαλίδα για τα εύθραυστα, αν μας βρίσκεται), έστω και μεμβράνη απ’ αυτή που χρησιμοποιούμε για τα τρόφιμα ή σακούλες από το σούπερ μάρκετ, κομμάτια από παλιά χαλιά, κουβέρτες, φθαρμένα μάλλινα πουλόβερ… με λίγα λόγια οτιδήποτε ζεστό που μπορεί να προφυλάξει από το δριμύ ψύχος, τον αγέρα, τη βροχή, το χιόνι, την υγρασία, το κρύο που πριονίζει στους δρόμους το ξημέρωμα… μπορούν να γίνουν φωλίτσες για τα ζώα της γειτονιάς.

Share this post