email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ανοίγουν τα λύκεια τη Δευτέρα 12 Απριλίου – Υποχρεωτικό self test δύο φορές την εβδομάδα

διαφήμιση

Η ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας και το άνοιγμα των σχολείων σε απευθείας μετάδοση από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Κικίλιας: Καμπανάκι για τη Θεσσαλονίκη

Τον λόγο πήρε αρχικά ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος τόνισε πως χθες είχαμε ρεκόρ τεστ με 75.182 και ρεκόρ εμβολιασμών με 59.969.

Αύριο φιλοδοξούμε να σπάσουμε το φράγμα των 2.000.000 εμβολιασμών» είπε επίσης ο υπουργός Υγείας, ο οποίος πάντως δεν παρέλειψε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την επιδημιολογική κατάσταση της Θεσσαλονίκης.

Κεραμέως: Ανοίγουν τα λύκεια
Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε η Νίκη Κεραμέως που ανακοίνωσε την διά ζώσης επαναλειτουργία των Λυκείων σε όλη τη χώρα από την Δευτέρα 12.04.2021.

Η υπουργός τόνισε πως αυτό θα γίνει με υποχρεωτικό self test τόσο για τους μαθητές, όσο και για τους εκπαιδευτικούς, δύο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα και Πέμπτη).

Υπενθύμισε πως πέρα από αυτό το μέτρο, ισχύουν και όλα τα… γνωστά, όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους, τα διαφορετικά διαλείμματα, οι σταθερές ομάδες μαθητών σε αθλήματα, η χρήση αντισηπτικών, οι συχνοί καθαρισμοί και ο αερισμός των χώρων.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα