email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Όνομα «έκπληξη» στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης στην Πιερία

διαφήμιση

Με ποιο «δυνατό» όνομα πλαισιώθηκε το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης στην Πιερία το οποίο έχει γίνει πιο ισχυρό από ποτέ;
Το άτομο αυτό έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά προεκλογικές επαφές με φίλους και γνωστούς οι οποίοι αποδέχτηκαν με χαρά την υποψηφιότητα και τη στηρίζουν.
Για να δώσουμε λίγα περισσότερα στοιχεία σας λέμε ότι είναι μια πολύ γνωστή δυναμική κυρία.
Είναι γνωστό ότι λόγω της στάσης του στη Βουλή και τα εθνικά μας θέματα το κόμμα της Ελληνικής Λύση έχει κερδίσει πολλούς υποστηριχτές και πολλά γνωστά άτομα έχουν ήδη προστεθεί στους κόλπους του ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο ότι στη Βόρεια Ελλάδα -ίσως και πανελλαδικά- το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου θα είναι τρίτο.


Στην Πιερία θεωρείτε σίγουρα ότι θα πάρει μια από τις τέσσερις έδρες αφού στις προηγούμενες εκλογές την έχασε για λίγους ψήφους. Είναι επίσης πάρα πολλές οι φορές που ερωτήσεις του κόμματος στο κοινοβούλιο αφορούν θέματα και προβλήματα της Πιερίας.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Πολιτικά
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας εγκαινίασαν τη νέα Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο υποδέχτηκε στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς ο