email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Προσοχή στις παραλίες !!

διαφήμιση

Προσοχή στις παραλίες !!

Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε

Προσέξτε τα παιδιά σας !

Πόσο εύκολα συλλέγουν σημαντικές πληροφορίες κακόβουλοι άνθρωποι στις παραλίες !

Πρώτο θύμα : το παιδάκι σας !

Κυκλοφορούν στις παραλίες ωραίες, γλυκύτατες κυρίες ( συνήθως αλλοδαπές ) οι οποίες προσεγγίζουν τα παιδάκια που παίζουν στην θάλασσα ή στην αμμουδιά την ώρα που πίνετε ανέμελα το καφεδάκι σας.

Με ένα χαμόγελο και ένα κομπλιμέντο η γλυκύτατη κυρία ξεκινάει συζήτηση με το παιδάκι σας. Έτσι, χωρίς να το υποψιάζεστε καν, με απλές ερωτήσεις, η γλυκύτατη κυρία μαθαίνει σημαντικές πληροφορίες : το ονοματεπώνυμο σας, το τηλέφωνο σας ( συνήθως ζητάει το τηλέφωνο του πατέρα ), αν είσαστε στην παραλία σε ημερήσια εξόρμηση ή για διακοπές, τον τόπο κατοικίας σας, το facebook σας… Χρήσιμα στοιχεία που διευκολύνει την παρακολούθηση των μετακινήσεων σας, των συνήθειων σας, της κατοικίας σας.

Δεύτερο θύμα : εσείς οι ίδιοι !

Αφού πήρε όλες τις πληροφορίες που ήθελε η γλυκύτατη κυρία σας πλησιάζει και τότε αρχίζει άλλο παιχνίδι. Στόχος είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας και να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που πήρε από τα παιδάκι σας! Επί την ευκαιρία, θα κάνει διακριτικά τα γλυκά μάτια στον άνδρα του σπιτιού. Την συνέχεια μπορείτε να την φανταστείτε μόνοι σας …

Το πιο ανώδυνο σενάριο είναι να σας τραβήξει σε κάποιο κοντινό μαγαζί τις παραλίας όπου σας περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές με σκοπό να σας πάρουν όσο πιο πολλά λεφτά γίνεται..

Το πιο οδυνηρό είναι να επισκεφτούν κάποια μέρα το σπίτι σας όσο θα λείπετε και να σας το κάνουν ” καλοκαιρινό ”.

Προσοχή στις παραλίες, λοιπόν.

Προσέξετε τα παιδιά σας…

Προσέξτε τις όμορφες και γλυκύτατες κυρίες.. Η γνωριμία μπορεί να σας βγει πολύ ξινή !

( Άρθρο βασισμένο σε πραγματικά περιστατικά που συνέβησαν στην Πιερία φέτος )

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα